Yves Rocher I Love My Planet Concentrated Shampoo

Hi,

Voor degene die mij op Instagram volgen, jullie zullen deze concentrated shampoo van Yves Rocher al een aantal keer gezien hebben. Ik mocht in mei aanwezig zijn op het event van Yves Rocher waar hun nieuwste product, de concentrated shampoo werd voorgesteld. Deze shampoo van 100 ml zou goed zijn voor 30 wasbeurten. Dat klinkt toch goed, niet?

Als je meer wilt weten over de Yves Rocher I Love My Planet Concentrated Shampoo, lees dan zeker verder.

‘De 1ste geconcentreerde shampoo, goed voor het haar én het milieu!’

Deze nieuwste geconcentreerde shampoo van Yves Rocher is niet alleen heel erg handig, maar ook nog eens zeer milieuvriendelijk. Met een flesje van 100 ml zou je 30-40 wasbeurten kunnen doen, door de kleine hoeveelheid die je nodig hebt. Dankzij de innoverende formule en het handige doseerdopje, is 50% minder plastic en broeikaseffect. In principe zou je maar 1x in het flesje moeten knijpen en heb je zeker voldoende shampoo om al je haren mee te wassen.

Yves Rocher lanceerde de 1ste I Love My Planet shampoo in 2009, de 1ste I Love My Planet douchegels in 2017, en dit jaar werd de 1ste I Love My Planet geconcentreerde shampoo gelanceerd. Deze geconcentreerde shampoo bestaat voor 98% uit natuurlijke ingrediënten, is makkelijk biologisch afbreekbaar, de flacon is 100% recycleerbaar en bevat een plantaardige wasgel. Genoeg voordelen om deze geconcentreerde shampoo van Yves Rocher eens uit te proberen, niet?

Ik vind om te beginnen de verpakking van de geconcentreerde shampoo er al erg leuk uitzien. En dan heb ik het nog niet over het feit, dat deze zeer makkelijk is om overal mee naartoe te nemen met zijn 100 ml. Deze geconcentreerde shampoo bevat geen siliconen en is geschikt voor alle haartypen. Wanneer je de flacon opent, komt je een frisse geur tegemoet. Dus in tegenstelling tot vele andere natuurlijke shampoo’s zonder siliconen, geeft deze geconcentreerde shampoo van Yves Rocher wel een fijne & frisse geur af.        In het begin was ik een beetje sceptisch over de hoeveelheid die je zou nodig hebben. Want ik heb nu eenmaal redelijk dik haar, waar ik vaak veel shampoo voor nodig heb. Maar tot mijn verbazing kom je toch echt toe met de hoeveelheid door 1x in de flacon te knijpen.

In de flacon ziet de geconcentreerde shampoo er lichtgroen uit, maar wanneer deze uit de flacon komt is het een doorzichtige gelsubstantie. Ik ben in ieder geval tevreden over deze geconcentreerde shampoo. Zo geeft deze voldoende schuim tijdens het inwerken in je haren en een frisse geur. Bovendien heb je een zeer kleine hoeveelheid nodig, zelfs als je dikke haren hebt. Vaak voelen natuurlijke shampoo’s niet zo fijn als ik ze aanbreng en hebben ze maar een aparte geur. Ik ben dus blij verrast dat Yves Rocher ook aan de geur gewerkt heeft. Mijn haren ruiken fijn en voelen zacht aan na het wassen met deze geconcentreerde shampoo.

Dus als je graag milieuvriendelijk en bewust leeft, dan kan ik je zeker de Yves Rocher I Love My Planet concentrated shampoo aanraden. Maar natuurlijk ook gewoon als je een klein budget hebt en toch een fijne & natuurlijke shampoo zoekt, waar je een hele tijd mee toekomt. De Yves Rocher concentrated shampoo is approved door mij. (:

‘Act Beautiful’

De Yves Rocher I Love My Planet concentrated shampoo is in 100 ml voor €3,95 beschikbaar online en in alle Yves Rocher Winkels.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie van mijn review genoten hebben. Ik vond het in ieder geval heel leuk om deze geconcentreerde shampoo uit te testen en mijn (eerlijke) mening met jullie te delen. Mochten jullie ook een review willen van de Yves Rocher I Love My Planet concentrated shower gels, dan hoor ik het graag!

Ben jij al bekend met de Yves Rocher I Love My Planet collectie of de geconcentreerde shampoo/douchegels?

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen om te reviewen.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
The Body Shop Go Bananas

Hi, Iedereen weet ondertussen al dat The Body Shop met hele leuke en onverwachte collecties kan uitkomen. Zo ligt de...

Close