Yves Rocher Anti-pollution

Hi,

Een paar weken geleden mocht ik de nieuwste maskertjes van Yves Rocher en dit Anti-Pollution Detox gamma uittesten. De maskertjes komen binnenkort nog online, maar voor nu wil ik het even over de Anti-Pollution shampoo, conditioner en scrub voor je hoofdhuid hebben.

Als je benieuwd bent naar de Yves Rocher Anti-Pollution lijn, lees dan zeker verder.

Micellaire Anti-Pollution detox shampoo, Anti-Pollution conditioner & Anti-Pollution Detox Scrub Scalp

Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar dit is de eerste keer dat ik een scrub voor mijn hoofdhuid heb uitgeprobeerd. Maar voor ik begon met het testen van deze producten, had ik al redelijk hoge verwachtingen. Zo heb ik een paar maanden geleden al eens de I Love My Planet concentrated shampoo van Yves Rocher getest, en weet ik dat de producten 100% natuurlijk zijn en lang meegaan.

Het doel van deze Anti-Pollution Detox lijn is het haar ontdoen van afvalstoffen die het dof maken (vervuilende deeltjes, roken, cosmetische producten). De producten beloven het haar meteen lichter te maken en te laten glanzen.

Anti-Pollutuon Micellaire detox shampoo – €3,95

Zorgt meteen voor lichter en glanzende haar, zorgt ervoor dat het haar van afvalstoffen ontdaan wordt. Voor gezonder haar, dat minder snel vet wordt. De micellaire shampoo is verrijkt met Moringazaden voor een zuiverend effect.

Allereerst vind ik de geur van zowel de shampoo als conditioner en hoofdhuidscrub heerlijk verfrissend. En om nog eens terug te komen op hoelang de shampoo’s van Yves Rocher meegaan, ik heb deze shampoo nu al zeker zo’n 20x gebruikt en er is nog maar een kwartje uit de flacon. Na het wassen van je haren, voelen ze helemaal schoon en verfrist.

Anti-Pollution conditioner – €5,90

De Anti-Pollution conditioner maakt de haren soepeler en zorgt ervoor dat  ze ontklit worden tot in de puntjes.

De conditioner ruikt net als de shampoo heerlijk verfrissend en zorgt meteen voor zacht en knoopvrij haar.

Anti-Pollution Detox Scalp Scrub – €12,90

Deze detox peeling zorgt ervoor dat de hoofdhuid ontdaan wordt van vervuilende deeltjes en andere afvalstoffen (haarproducten, roken, …) die het haar verstikken. Het haar is weer gezond en ademt vanaf de wortel, het voelt lichter aan en wordt minder snel vet. Ook deze detox peeling is verrijkt met Moringazaden voor een zuiverend effect.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik even heb afgewacht met het gebruiken van deze detox scalp scrub. Waarschijnlijk omdat ik bang was dat je de korreltjes zou blijven zien, zelfs na het wassen van mijn haar. Uiteindelijk zorgde deze scrub ervoor dat mijn hoofdhuid extra verfrist werd. En na het gebruiken van de scrub, shampoo en conditioner, voelde mijn haren toch nog extra schoon aan.

Als je zin hebt om je haren eens helemaal te verfrissen en te detoxen, dan is deze Anti-Pollution Detox lijn van Yves Rocher misschien wel iets voor jou. Zeker na een lange, zware week kan het deugd doen om je haren goed te verfrissen. Ooh en al deze producten bevatten geen siliconen, parabenen en kleurstoffen, altijd fijn natuurlijk.

De gehele Yves Rocher Anti-Pollution Detox lijn is verkrijgbaar in de Yves Rocher winkels en online. De shampoo kan je momenteel voor €3,95 kopen, de conditioner voor €5,90 en de hoofdhuid scrub voor €12,90. Momenteel is er ook een actie bezig, waardoor je de shampoo en conditioner samen voor maar €6,90 kunt kopen.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mijn review te lezen en deze lijn van Yves Rocher misschien zelf eens gaan testen. En er staan nog een paar shampoo & conditioner setjes te wachten om getest te worden, dus stay tuned voor meer haarproducten reviews.

Wat vind jij van deze Yves Rocher Anti-Pollution Detox lijn?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen om te testen. 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
CÎME Magnificent Mandarine body scrub & bath salt

Hi, Een merk dat de laatste tijd steeds vaker voorbij komt op blogs en social media, is CÎME Skincare. CÎME...

Close