Yaraloveshealthy is 3 jaar + winactie

Hi,

Vandaag de dag is het exact 3 jaar geleden dat ik mijn eigen domeinnaam kocht. En zo, is yaraloveshealthy.com geboren. Jullie vinden het misschien raar om op een zondag een nieuw artikel op yaraloveshealthy te zien. Maar voor mijn blogverjaardag en deze winactie wou ik wel even een uitzondering maken. Het kan ook dat er binnenkort ook in het weekend een nieuw artikel online komt, maar dit hangt er van af hoeveel tijd ik heb. Ik weet dat ik de afgelopen 3 jaar niet fulltime heb geblogd en dat spijt me. Ik zat in de laatste jaren van mijn middelbare school opleiding en ineens zat ik op de hogeschool, wat een hele verandering was voor mij. Maar zoals jullie ondertussen wel al gemerkt hebben, is daar afgelopen november verandering in gekomen. Sindsdien heb ik besloten dat ik bloggen en nieuwe producten uittesten te leuk vind, dus voorlopig zal ik nog niet stoppen.

Ter ere van mijn 3de blogverjaardag, leek het mij wel leuk om eens een winactie te organiseren. Ik heb via mijn instagram stories gevraagd of jullie make-up of skincare wouden winnen. Aangezien het ongeveer 50/50 was, heb ik een mix van beide bij elkaar gekocht en verzameld. Er zitten oa een aantal producten bij die op het moment redelijk populair zijn en ook een product waar nog maar juist een review van online gekomen is.

Ben je benieuwd wat er allemaal in dit tasje zit? Lees dan zeker verder om mee te kunnen doen aan de winactie.

Ik wil eerst nog even zeggen hoe dankbaar dat ik ben voor jullie allemaal. Sinds ik in november besloot om het bloggen opnieuw op te pakken, heb ik al zo’n ongeloofelijke groei meegemaakt, allemaal dankzij jullie. Ik heb ondertussen al bijna de 1000 volgers bereikt op instagram, dus jeej! In februari begonnen er ineens samenwerkingen binnenstromen, waar ik ongeloofelijk blij mee ben. Het maken van goede, mooie productfoto’s en schrijven van goede, leuke artikelen is een grote prioriteit geworden voor mij. Maar bij deze bedank ik jullie allemaal graag voor alle kansen die ik en yaraloveshealthy hebben gekregen, dankzij jullie. En er staan een aantal leuke artikelen op de planning, dus stay tuned!

Om jullie allemaal te bedanken voor jullie support en lieve reacties, heb ik besloten om een winactie te organiseren. Ik heb ervoor gekozen deze winactie zowel op mijn blog als op mijn instagram door te laten gaan. Dus als je extra kans wilt maken, zorg er dan zeker voor dat je ook via instagram deelneemt. (Laat dit dan wel even op instagram weten, dat je ook via mijn blog meedoet).

Wat kan je winnen?

Een beautypakket met zowel skincare als make-up en nog een paar andere dingen. In totaal zal je 10 items vinden in dit leuke tasje. Ik zal beginnen met alle make-up te laten zien en daarna de skincare en andere spulletjes.

I Heart Makeup Chocolate Rose Gold palette – L’oreal miss Baby Roll mascara – I Heart Makeup Blushing Hearts – Lottie #holo lipgloss – Lottie Slay All Day

Kruidvat Coffee scrub – Garnier Skinactive houtskool tissue masker – Treaclemoon The Raspberry kiss handcréme – Kruidvat Solait hair protection spray – Kruidvat Skin Science Daily Defense clay mask (4x)

Zo, dat zijn alle 10 items die je in dit tasje kan vinden. Ik hoop dat je vind dat er leuke spulletjes tussen zitten. Ook het I Heart Makeup Chocolate Rose Gold palette zit ertussen, waarvan gisteren een review online gekomen is. Als je wilt zien welke kleuren er in dit palette zitten, lees dan zeker dit artikel. Laten we nu de regels even uitleggen om deel te nemen aan deze winactie.

Deze winactie is geschikt voor iedereen uit Nederland & België.

Wat moet je doen om dit beautypakket te kunnen winnen?

– Volg mij op Instagram.

– Laat een reactie achter onder dit artikel en vertel mij waarom jij dit pakket wilt winnen, vergeet niet je e-mailadres te vermelden.

– Volg yaraloveshealthy op Bloglovin & like dit artikel.

Extra kans maken?

– Volg de yaraloveshealthy pagina op Facebook.

– Doe ook mee aan de winactie via Instagram & volg de stappen onder die post.

– Deel dit artikel via facebook en/of instagram en tag yaraloveshealthy erin.

De winactie zal lopen tot maandag 30 april 2018. Je kan zowel vanuit België als Nederland meedoen, vergeet dit wel niet te melden in je reactie. Dus ik zou zeggen veel succes!


Zo, ik hoop dat er een heel deel onder jullie gaan deelnemen aan de winactie. En mocht je tips hebben om de winacties op yaraloveshealthy te verbeteren, dan hoor ik het graag.

Ga jij meedoen aan deze winactie om het beautypakket te winnen?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 15 april 2018 / 12:38

  Ik sla de winactie over want heb nooit echt geluk met dat soort dingen. Ik wil je wel heel graag feliciteren met alweer 3jaar bloggen. Ik heb in oktober dit jaar mijn domein 3 jaar, waarna ik alweer 5 jaar blog. Gaat snel he! Heel veel plezier nog met bloggen en je website!

  • 15 april 2018 / 14:30

   Dankjewel! Ik heb in totaal denk ik al meer dan 5 jaar geblogd, maar ik heb mijn domeinnaam op 15 april 2015 gekocht. (:

 2. 15 april 2018 / 13:30

  Van harte gefeliciteerd met je blog jubileum!
  Ik kwam via spam je blog op je blog terecht en ik ben je meteen gaan volgen via Instagram (Liekevv24) en Facebook (Lieke van Veen)
  Ik doe graag mee om dit leuke pakketje te winnen.
  Lieke onlangs geplaatst…Wat heb ik gekregen voor echte post is cool 4.0 ?My Profile

 3. Sofy
  15 april 2018 / 14:40

  Ik wil heeel graag meedoen omdat ik make-up en verzorgingsproducten erg leuk vind! 😍 Deze producten zijn super mooi en ik doe mee omdat ik bijna JARIG ben! 🎂

 4. Sabrina
  15 april 2018 / 18:44

  Gefeliciteerd met je blogjaardag en ik hoop dat je het nog lang blijft doen! Heel leuk gevarieerd pakket waar ik graag kans op maak. Van de extra dingen heb ik ook Facebook gedaan!

 5. Anita H.
  16 april 2018 / 09:55

  Dit zijn allemaal items die ik goed kan gebruiken, dus ik ding graag mee.

 6. Lies Rector
  16 april 2018 / 15:24

  Eerst en vooral een dikke proficiat! Ik zou het geweldig vinden mocht ik dit pakketje winnen omdat ik het erg leuk vind om nieuwe producten uit te testen. Van sommige producten heb ik nog nooit gehoord dus lijkt dit mij de ideale moment.

 7. Hanne
  17 april 2018 / 12:03

  Een leuk artikel, en je blog ziet er ook interessant uit! Ik kende hem nog niet… toevallig net ontdekt via de winactie waar ik hier en via IG graag mijn kansje voor waag 🙂 Wat een leuke productjes!! Dikke proficiat met je 3 jaar, ik kom zeker nog ‘ns een kijkje nemen!

 8. Annelie
  21 april 2018 / 10:51

  Gelukkige verjaardag met je blog! Ik ben erg fan van jou en je blog en ik volg je ook op instagram 😉 Als ik zou winnen zou ik zeer blij zijn zodat als ik mij verveel in de zomer ik mezelf nog eens kan bezighouden haha

 9. 26 april 2018 / 21:18

  Gefeliciteerd! Mooie resultaten in groei van je blog en insta. Netjes!
  Het pakketje ziet er uit als een heerlijk vrijedag relaxpakket. Scrubje, maskertje, nog even wat zo’n pakken en dan s avonds lekker uit eten!
  Janneke onlangs geplaatst…Kringloopwinkel de Wissel BeilenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
I Heart Makeup Chocolate Rose Gold palette

Hi, Toen ik laatst naar het Kruidvat event mocht, kregen we ook een goedgevulde goodiebag mee. In die make-up goodiebag, zat onder...

Close