Wishlist 2018

Hi,

Vandaag is het artikel helaas iets later online gekomen. Dit omdat ik het gisteren en vandaag een beetje druk had met school en ik voelde mij vandaag niet zo goed. In dit artikel deel ik met jullie mijn wishlist voor 2018. De meeste items zijn wel betaalbaar, 1 item op mijn wishlist zal ik waarschijnlijk pas op het einde van het jaar kunnen kopen. Ik heb namelijk na 7 jaar een nieuwe laptop nodig. Begin 2011 heb ik mijn 1ste Apple macbook pro 13 inch gekocht en ik was er dol op.

Urban Decay Naked Heat oogschaduwpalette – €54,90

Ik heb mijn oog al een tijd geleden op dit prachtige oogschaduwpalette laten vallen. Ik ben een grote fan van de producten van Urban Decay. Ik heb zelf het Naked 1, 2 & 3 oogschaduwpalette al. Verder heb ik ook al eens producten uit hun Naked Skin lijn geprobeerd, en deze zijn ook goed meegevallen. De verschillende tinten in dit palette spreken mij wel aan. Ik ben zelf meer fan van een warme ooglook ipv een koude ooglook.

Apple Macbook 12″ in rose gold – €1.499

*Zucht* Toen ik deze voor de eerste keer zag verschijnen wist ik al meteen dat dit mijn volgende laptop zou worden. Alleen werkte mijn macbook pro 13″ van 2011 toen nog prima. Hij begon al iets trager te worden, maar ik dacht dat dit vooral kwam door de vele bestanden die erop stonden. Helaas begint mijn macbook stilletjes aan verder  af te takelen. Zo kreeg ik afgelopen week nog een melding dat de batterij spoedig vervangen moest worden. Maar omdat dit mij redelijk prijzig lijkt en ik toch al van plan was om dit jaar een nieuwe laptop te kopen, ga ik dit toch niet doen. Het nadeel van deze macbook is dat ie zo’n €400 duurder is dan mijn macbook die ik in 2011 heb gekocht. Dus ik ben momenteel volop aan het sparen en ik hoop dat ik zo snel mogelijk deze macbook kan gaan kopen. De laatste tijd ben ik wel aan het twijfelen tussen een macbook air en deze macbook. Dus als iemand een van beiden heeft en tips voor mij heeft, let me know! Ik moet er wel bij zeggen dat ik sinds vorig jaar een Imac heb, dus als ik thuis ben gebeurt het grootste deel van mijn school- en blogwerk aan mijn bureau. Hierdoor zou ik de macbook vooral gebruiken voor onderweg, aangezien ik vaak project heb op school. De macbook pro begin ik iets te zwaar te vinden om altijd mee te sleuren.

             ‘Mindful afvallen’ van Joanna Kortink – €14,99                                ‘Ik heb geen zin’ van Annemerel De Jongh – €17,50          

De laatste twee dingen op mijn wishlist zijn ook meteen de goedkoopste. Ik ben al een aantal maanden benieuwd naar het nieuwe boek van Annemerel De Jongh. Verder is het boek ‘Mindful afvallen’ iets dat zou helpen bij mijn studie. Naast deze twee boeken staan er nog een heleboel andere leuke health en kookboeken op mijn verlanglijstje.


Zo, dat was het alweer voor deze week. Vanaf maandag kunnen jullie weer nieuwe artikelen verwachten op yaraloveshealthy.com.

Wat staat er op jouw wishlist voor 2018?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 14 januari 2018 / 10:08

    Ik Heb Geen Zin van Annemerel wil ik ook heel graag! Ik volg haar al jaren met liefde, ze schrijft zo leuk en pakkend over hardlopen! Xx

  2. 14 januari 2018 / 14:15

    Ooh die Apple Macbook 12″ in rose gold is echt prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #23 : Ellen van Ellenismyname.be

Hi, Vandaag is het alweer tijd voor de 23ste editie van #meettheblogger! Deze week heb ik nog eens een Belgische...

Close