What’s in my shower?

Hi,

Een tijdje geleden zag ik ergens het idee voorbij komen om deel te nemen aan de ‘What’s in my shower? tag. Dus bij deze laat ik jullie vandaag zien wat er in mijn douche staat en wat ik (bijna) dagelijks gebruik. Ik hoop dat jullie dit leuk vinden om te lezen, en als je zelf ook deelneemt aan deze tag dan hoor ik het graag. In totaal laat ik jullie 6 beautyproducten zien die ik (bijna) dagelijks in de douche gebruik.

Andrélon Oil & Care shampoo en conditioner

Let’s start met mijn favoriete shampoo en conditioner van Andrélon. Ik ben jaren fan geweest van de Organix Morrocan Oil shampoo & conditioner, maar deze was best prijzig (€10 voor 1 product). Daarom ben ik op zoek gegaan naar een goedkopere variant, met dezelfde werking. En laat ik die nu net gevonden hebben met de Oil & Care lijn van Andrélon met marokkaanse arganolie. Als ik mijn natte haren aan de lucht laat drogen, heb ik af en toe last van een beetje pluizig haar. Sinds ik deze twee producten gebruik, is mijn haar minder vaak pluizig en ook een pak gezonder. Als je deze producten gebruikt in combinatie met koud water voor het naspoelen van je haar, dan heb je gegarandeerd glanzend haar.

Rituals Good Luck Scrub

Laat ik beginnen met te zeggen dat deze scrub GODDELIJK ruikt. Toen ik zag dat de geuren bestaan uit Sweet Orange & Cedar Wood begon ik even te twijfelen, maar van zodra je deze pot opendoet wordt je overladen door een heerlijk, frisse spa geur. En je badkamer ruikt nog een paar uur naar deze heerlijke geur nadat je de scrub hebt gebruikt. Wie wil er nu niet een spa creëren in zijn eigen badkamer? En zoals alle producten van Rituals werkt de scrub natuurlijk ook goed. Je huid voelt er meteen zijdezacht van. Ik gebruik deze scrub vooral net voor ik mijn benen ga scheren. Zo zorg je ervoor dat je benen op en top zacht en glad worden.

Gilette Satin Care scheergel & Venus flexball scheermesje

Omdat ik deze twee producten vaak in combinatie met de Rituals scrub gebruik, zal ik ze meteen even vermelden. Ik gebruik al jaren de scheermesjes van Gilette Venus, het liefst met een scheermesje met zeep rond. Het enige dat vaak verandert is de scheergel, meestal koop ik een goedkopere versie in de supermarkt. Als ik dan toch eens splurge en voor de scheergel van Gilette ga, dan breng ik meteen een goede, iets dikkere laag aan op mijn benen. Als je scheergel gebruikt tijdens het scheren, heb je vaak minder kans op irritatie en wondjes. Plus je huid droogt zo minder makkelijk uit, als je na het scheren je lichaam insmeert met een goede bodycrème of bodybutter. Zelf gebruik ik het liefst de body butters van The Body Shop en de variant van Rituals.

 

Balea douchegel

Naast de scheergel verander ik redelijk vaak van douchegel. Meestal ga ik voor de goedkoopste variant, zolang de geur maar lekker fris is. Afgelopen winter heb ik nog eens de Snow Fairy douchegel van Lush gegaan, deze ruikt echt heerlijk! Deze douchegel van Balea heb ik in Aken gekocht voor zeer weinig geld en ruikt heerlijk naar perzik. Maar het kan goed dat ik nadat deze douchegel op is voor het eerst een shower oil van Rituals ga gebruiken. Iemand die ervaring heeft met een shower oil? Ik gebruik mijn douchegel zelf altijd met een loofah spons.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik heb deze tag redelijk letterlijk genomen door alleen te laten zien wat ik ook daadwerkelijk onder de douche gebruik. Als jullie ook eens willen zien welke producten ik allemaal gebruik nadat ik gedoucht heb, hoor ik het graag. Als een van jullie deze tag wilt overnemen, please let me know! Altijd leuk om dit soort dingen over anderen te lezen. Zo kom je er een beetje achter wat iemand zijn favoriete beautyproducten zijn.

Wat gebruik jij allemaal onder de douche?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 24 januari 2018 / 09:24

  Andrélon vind ik een heel fijn merk voor shampoo’s, verzorgen mij haar erg goed! Jaaaaa de scrubs van Rituals, zo lekker!
  Edith-Sofia onlangs geplaatst…OOTD | PINK WALLMy Profile

 2. 24 januari 2018 / 18:50

  Hihi wij gebruiken ook altijd shampoo van andrelon en de scriba van de Rituals!

 3. 25 januari 2018 / 16:52

  Hele leuke tag, misschien doe ik hem ook wel eens! Hele fijne producten gebruik je. Ik ben erg benieuwd naar de geur van de Rituals scrub, maar ik denk niet dat ik dit product al in de winkel zelf ben tegengekomen. Of was dit misschien een limited edition? Ik hou ook enorm van Balea producten, best jammer dat je deze enkel vind in Duitsland en ik daar maar eenmaal per jaar ongeveer een bezoekje aan breng. Ik heb trouwens ook nog geen ervaring met een shower oil, maar ben er wel benieuwd naar!
  Laura onlangs geplaatst…Dagje shoppen in AmsterdamMy Profile

  • 25 januari 2018 / 20:05

   De scrub was geen limited edition, maar ik heb hem wel vorig jaar in de lente gekocht. Dus kan goed zijn dat je hem niet bent tegengekomen.
   Er komt binnenkort een review van mijn nieuwe Rituals producten, waaronder de shower oil, dus stay tuned!
   Liefs,
   Yara

 4. 26 januari 2018 / 11:26

  De rituals scrub kende ik nog niet. Ik geloof je direct wanneer je zegt dat hij goddelijk ruikt haha! 😀

  Liefs

  X

 5. 26 januari 2018 / 15:36

  Leuk om te zien! Ik vind de producten van Andrélon ook heel fijn. Bij mij staat er altijd een douche foam van Rituals in de douche, vind ik heerlijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #3

Hi, Vandaag is het tijd voor de 3de Food Diary. En het kan goed zijn dat er vanaf volgende week...

Close