What’s in my bag

what's in my bag header

Hi,

Vandaag wou ik eens met jullie delen wat er allemaal in mijn tas zit. Ik moet wel zeggen dat dit voor mij een redelijk kleine tas is, en ik deze alleen in het weekend gebruik of in de vakantie. Aangezien ik vanaf vandaag met mijn stage ben begonnen, zal ik nu opnieuw een grotere tas gebruiken hiervoor. Als je wilt zien wat er in mijn school/stage tas zit, laat het me maar weten! Deze tas heeft een vintage look, wat mij heel erg aansprak aangezien ik zo nog geen tassen had. Deze handtas is van de Zara en heeft mij 50€ gekost. Momenteel is deze tas nog verkrijgbaar, als je snel bent tenminste. (:

Als je wilt weten wat ik allemaal in mijn tas meedraag , lees dan zeker verder.

what's in my bag2

what's in my bag3

Dit is hoe de inhoud van mijn propvolle tas eruit ziet. Ik heb de tas niet uitgekuist ofzoiets maar ik heb wel mijn makeup tas erbij ingestoken. Als ik zo’n kleinere tas meeneem, neem ik meestal maar een aantal losse dingen uit mijn makeup tasje mee. Maar ik wou jullie toch eens laten zien wat er altijd in dit tasje steekt qua makeupproducten. Deze tas heeft trouwens ook veel zijvakjes maar, die gebruik ik niet zo heel vaak.

what's in my bag6

Om het even makkelijker te maken, heb ik alle items nummertjes gegeven.

 1. Mijn zonnebril die ik in Barcelona heb gekocht aangezien mijn oude vergelijkbare zonnebril van de Forever21 stuk was. Deze komt geloof ik van de I am.
 2. Een aantal haarclipjes aangezien ik er niet tegenkan als mijn haar in mijn gezicht hangt en ik ook lang haar heb. Meestal heb ik ook nog een elastiekje bij.
 3. Een aantal stukken kleingeld, ik heb ook nog Zwitsers kleingeld bij mij omdat ik net terug ben van vakantie in Zwitserland.
 4. Een simpele pen van Bic.
 5. Mijn favoriete kauwgom die ik in Zwitserland heb gekocht. Het was lang geleden dat ik kauwgom heb geprobeerd maar nu heb ik mijn favoriet weer bij me.
 6. Dafalgan, dit is een pijnstiller die ik vaak gebruik als ik hoofdpijn heb aangezien ik last heb van migraine af en toe.
 7. Mijn usb- stick, die heb ik sinds vorig jaar elke dag bij me. Vooral voor mijn schoolwerk en stage en momenteel ook voor mijn eindwerk aangezien ik in mijn laatste jaar zit.
 8. Een lipstick van mijn favoriete merk namelijk Mac in de kleur Chatterbox.
 9. En als laatste een post-it boekje, zodat ik altijd iets bij me heb om iets op te schrijven aangezien ik niet altijd mijn agenda meeneem in de vakantie of in het weekend.

what's in my bag7

Dan hebben we mijn Michael Kors portemonee die match met mijn rode handtas van Michael Kors. Samen met twee pakjes Kleenex, met Minnie en Mickey Mouse op natuurlijk. Verder heb ik altijd handsanitizer bij me, soms zit deze ook in mijn makeup tasje. Verder heb ik een compacte deo, koekjes voor als ik hangry wordt, wat redelijk vaak gebeurt. En als laatste mijn telefoon (iphone 5S) en mijn roze oplaadhoesje van Mophie.

what's in my bag8

what's in my bag9

Dan kan je hier de gigantische inhoud van mijn makeup tasje zien. Soms zit er zelfs meer in, hangt af van waar ik ben of naar toega.

 1. Mijn blotting tissues van The body shop en mijn cleansing wipes van Sephora.
 2. Een mini poederkwast van Mac samen met mijn geliefde mini Nivea soft. Deze gebruik ik voor mijn handen, ellebogen,.. is ook super voor wondjes, zodat je geen littekens krijgt.
 3. Catrice liquid camouflage concealer. Deze ruikt trouwens zo goed! Samen met mijn nagelvijl.
 4. Catrice gezichtspoeder en mijn geliefde Tweezer.
 5. Een compact spiegeltjes, altijd handig.
 6. Mijn nieuwe Travalo waar ik dol blij mee ben. Momenteel zit mijn favoriete geur erin namelijk Trésor in love van Lancôme.
 7. Mijn geliefde rode lipstick van Chanel in de kleur 99 Pirate.
 8. Mac lipstick in Rebel
 9. Mac lipstick in All fired up
 10. Mac lipstick in Up the amp amplified

Zoals je kan zien heb ik altijd veel verschillende kleuren lipstick bij me. Aangezien lipstick al een tijdje mijn favoriete makeup product is om je outfit en gezicht een hele andere look te geven.

Zo, dat was alles wat er in mijn handtas zit die ik vooral in het weekend en in de vakantie gebruik. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.

Wat zijn jouw essentials die altijd in jouw tas zitten?

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

5 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy eats #4 : French toast

Hi, Vandaag heb ik na een lange tijd weer eens een recept en ook meteen een nieuwe 'healthy eats' voor...

Close