Verslag Kruidvat ‘Klaar voor de lente’ event

Hi,

Ik blog ondertussen al bijna 3 jaar op yaraloveshealthy. Op 15 april is het exact 3 jaar geleden dat deze blog is ontstaan. En afgelopen donderdag mocht ik aanwezig zijn op mijn eerste event van Kruidvat georganiseerd door het persbureau Oona. Tijdens dit ‘Klaar voor de lente’ event werden de nieuwste lanceringen van Kruidvat voorgesteld. Als je meer wilt weten over de nieuwste lanceringen van Kruidvat en het ‘Klaar voor de lente’ event, lees dan zeker verder.

Aangezien dit mijn eerste echte persevent was, was ik redelijk zenuwachtig. Ik keek er wel naar uit, want ik had al veel goede dingen gehoord over de events van Kruidvat. Maar het blijft toch een beetje spannend om voor de eerste keer alleen naar een persevent te gaan. Want ook al ken je mensen vanop instagram, het is toch net iets anders in het echte leven.

Eenmaal aangekomen op het event, werden we door de mensen van Oona onthaald. Het bleek dat ik nog zo’n kwartier voordat de drie sessies begonnen moest wachten. Dit vond ik een beetje lastig, aangezien ik nog niemand kende. Ik ben zelf ook zo’n persoon die moeite heeft met het aanspreken van iemand. Gelukkig werd dit gemakkelijker toen de sessies eenmaal begonnen.

Er waren dus in totaal drie sessies waaraan we konden deelnemen. Elke sessie duurde zo’n kwartier, wat zeker voldoende was voor alle informatie en nog wat extra uitleg. We begonnen met de sessie waarin de nieuwste lanceringen op het gebied van de Solait Sun care lijn. Ik moet zeggen dat er spannende producten zitten aan te komen. Een van deze producten is een overnight selftan facemask. Dit product zat ook in de goodiebag, dus als jullie willen kan ik deze komende zomer beginnen te testen voor jullie.

Tijdens de tweede sessie kregen we wat meer info over de Skin Science lijn van Kruidvat en hun nieuwste lijn. Namelijk de Skin Science Daily Defense. Deze lijn bevat een aantal interessante producten, waar jullie ook een review van kunnen verwachten.

Tijdens de derde sessie werd de nieuwste lijn van Kruidvat voorgesteld. Namelijk een vegan, natuurlijke lijn aan verzorgingsproducten ‘natures’ die alleen maar uit natuurlijke ingrediënten bestaat. Zo zijn er binnen deze lijn nog drie soorten. Je hebt een aantal producten voor de gevoelige huid, producten om je huid te hydrateren en anti-ageing producten. Deze gloednieuwe collectie kan je rond 17 april in de winkels van Kruidvat verwachten.

We zouden de complete persinformatie nog via mail moeten ontvangen, dus van zodra ik meer informatie heb zal ik deze aan jullie doorgeven.

Tijdens het event  konden we ook een summerproof standje bezoeken. Zo kan je hierboven de nieuwste coffee scrubs kijken. Deze scrubs zitten droog in de verpakking en moet je normaal gezien mengen met een beetje water.

Zo zijn er ook twee nieuwe scheergels aan het assortiment van Kruidvat toegevoegd. Ook hebben de verpakkingen van alle scheergels van Kruidvat een rebranding gekregen.

Tijdens het event was er ook een groot aanbod van hapjes aanwezig en kon je cocktails vragen of kiezen uit drie soorten flavoured water. Er was ook een stand aanwezig met Lottie en I Heart Makeup make-up. Hier kon je ervoor kiezen om je make-up te laten bijwerken door visagisten.

Ik heb ervoor gekozen om het event vanaf 17.00 bij te wonen. Uiteindelijk ben ik rond iets voor 20.00 naar huis vertrokken. Ik was zeer tevreden met hoe het event is voorlopen. Uiteindelijk hebben we nog een grote goodiebag gekregen, met een aantal van de nieuwe producten en heb ik conact kunnen leggen met andere bloggers.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn verslag/ervaring van mijn eerste persevent te lezen. En mochten jullie het leuk vinden, dan hou ik jullie zeker op de hoogte van aankomende events die ik mag bijwonen.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

6 Reacties

    • 4 april 2018 / 19:43

      Ik ook, van zodra ik kan schrijf ik een uitgebreid review en deel ik de persinformatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Urban Decay Naked Heat – Review

Hi, Sommigen onder jullie zullen mijn nieuwste oogschaduwpalette al wel eens op instagram voorbij hebben zien komen. Na het palette...

Close