Urban Decay Naked Reloaded

Hi,

Vandaag wil ik graag een van mijn nieuwe favoriete oogschaduwpalette’s met jullie delen. Zoals de meesten onder jullie wel weten, ben ik al enkele jaren groot fan van de oogschaduwpalette’s van Urban Decay. Zo schreef ik de afgelopen tijd al een review over het Naked 3Naked Heat & het Backtalk palette. Nu is het eindelijk tijd om mijn mening over het Urban Decay Naked Reloaded palette met jullie te delen, nadat ik een aantal looks heb gecreëerd met dit palette.

Als je benieuwd bent naar meer over het Naked Reloaded palette, lees dan zeker verder.

Het Naked Reloaded palette is de gloednieuwe vervanger van het allereerste Naked palette dat inmiddels al verdwenen is. Urban Decay bracht het Naked Reloaded palette uit om de neutrale tinten helemaal opnieuw uit te vinden. Wat meteen opvalt is dat de verpakking van het Naked Reloaded palette sterk lijkt op het originele Naked palette, vooral op vlak van de warme tinten. Maar het 1ste dat opvalt bij het Naked Reloaded palette, is het materiaal waaruit het doosje is gemaakt. Zo voelt dit palette zacht aan, alsof er een kussen rond de oogschaduw kleuren is gemaakt. Het Naked Reloaded straalt een en al luxe uit. Dit palette bevat 12 gloednieuwe warme en neutrale kleuren.

‘There’s nothing basic or boring about them.’

In het palette is voldoende variatie te vinden van silky matte en smooth satin tot microfijne shimmer en speelse glitters. Urban Decay heeft deze kleuren ontwikkeld, na de vraag: ‘What eyeshadows would you bring to a desert island?’. Als je het Naked Reloaded palette van dichtbij bekijkt, kan je opmerken dat er 4 tinten in een XL formaat zijn. Zo zijn Bribe, een ivoren matte tint, Barely Baked, een zachte gold metallic tint, Boundaries, een warme terracotta tint en Blur, een lichte nude matte tint verkrijgbaar in een extra groot formaat. Dit heeft Urban Decay expres gedaan, omdat deze neutrale tinten elke dag gebruikt kunnen worden. En geen enkele beauty lover ziet graag een pan verschijnen in zijn/haar favoriete oogschaduw palette. Met opzet werd er voor gekozen om geen eyeshadow brush in het palette te doen, zodat je jouw favoriete brush kan gebruiken voor het aanbrengen van deze prachtige kleuren.

Bribe – Barely Baked – Angel Fire – Retro – Reputation

Burn – End Game – Dreamweaver

Distilled – Bucked – Boundaries – Blur

Het Urban Decay Naked Reloaded palette is geschikt voor elke leeftijd, huidskleur en geslacht. Het Naked Reloaded is speciaal ontwikkeld om iedereen mooi te maken.

‘Minimalistisch of dramatisch, there are endless ways to be Naked.’

Natuurlijk kon ik niet wachten om zelf aan de slag te gaan met dit prachtige palette. Dus hierbij zal ik met jullie een aantal looks die ik gecreëerd heb delen.

Look #1

Look #2

Na het Naked Reloaded palette een aantal weken in gebruik te hebben, kan ik jullie zeggen dat dit palette zeker in mijn top 3 zit. Alle 12 tinten hebben een geweldige pigmentatie, blijven heel de dag goed zitten en zijn gemaakt om met elkaar gecombineerd te worden.

Wat vind jij van het Urban Decay Naked Reloaded palette?

Het Urban Decay Naked Reloaded palette is voor €46 verkrijgbaar in geselecteerde Ici Paris XL’s, online op iciparisxl.be en via de website van Urban Decay.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie van mijn review over het Urban Decay Naked Reloaded palette genoten hebben. Binnenkort kan je nog een aantal leuke reviews verwachten, zowel op vlak van make-up als verzorging.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
My Clarins Skincare

Hi, Vandaag wil het graag over de nieuwste skincare lijn van Clarins hebben, namelijk My Clarins. My Clarins is een natuurlijke huidverzorgingslijn...

Close