Urban Decay Naked Heat – Review

Hi,

Sommigen onder jullie zullen mijn nieuwste oogschaduwpalette al wel eens op instagram voorbij hebben zien komen. Na het palette al een aantal keer gebruikt te hebben en met een paar looks te zitten experimenteren, is het vandaag tijd voor een review van het Urban Decay Naked Heat palette. Voor wie mijn nog niet zo goed kent, ik ben een redelijk grote fan van de Urban Decay producten. En dan heb ik het vooral over de Naked collectie. Zo heb ik ondertussen het Naked 1, 2, 3 en nu ook het Naked Heat palette. Mijn review van het Urban Decay Naked 3 palette kan je hier lezen. Dus als je benieuwd bent naar mijn mening over het Naked Heat palette, lees dan zeker verder.

Wie mijn wishlist voor 2018 heeft gelezen, weet dat dit palette er ook tussen stond. Dus ik vind het dan ook geweldig om in maart al een van de dingen op mijn wishlist af te strepen.

In vergelijking met de andere Naked palettes van Urban Decay, is dit een palette vol met warme, donkere tinten. Het palette komt verpakt in een kartonnen doosje, wat ervoor zorgt dat het er extra luxe uitziet. Op de verpakking krijg je al meteen een sneak peek van de kleuren die in het palette zitten.

In het palette vind je 12 verschillende kleuren, van licht naar donker. Ook bevat het palette een handige spiegel en een dubbelzijdige kwast. Met deze kwast kan je heel makkelijk oogschaduw aanbrengen in je crease en op je bewegend ooglid. Ik vind zelf vooral de laatste tinten prachtig.  Denk aan Dirty Talk, Scorched en Lumbre, dat zijn toch prachtige kleuren? Het palette bevat zowel matte als shimmering oogschaduws en ook een aantal neutralere tinten. Zo kan je perfect je look samenstellen en er voor kiezen om alleen een opvallende kleur in je crease aan te brengen.

Ik bedoel bekijk die shimmer en vertel me dan of jij het palette zou gebruiken of niet. Hieronder zal ik jullie nog even de swatches en mijn creatie laten zien. Zoals bij elk Naked palette heeft Urban Decay er weer aan gedacht om hun kleuren leuke namen te geven.

Zoals je kan zien geven de oogschaduws voldoende pigmentatie af. Alleen bij de matte tinten kan je zien dat de pigmentatie wat minder is. Maar vaak zijn het de shimmering tinten die ervoor zorgen dat je look helemaal af is. Hieronder kan je mijn gemaakte look bekijken om een beetje inspiratie op te doen. Ik zorg er altijd voor dat ik een lichtere kleur op mijn bewegend ooglid en binnenste ooghoek doe.

Natuurlijk had ik mijn look nog donkerder kunnen maken, maar je kan verschillende kanten uitgaan met dit palette. Ik hou er zelf ook van om met shimmering kleurtjes te werken, ipv alleen matte. Ik vind dit palette zelf heel fijn werken en een aanrader voor iedereen die graag met warme tinten werkt. Ik moet wel zeggen dat ik het eerst even spannend vond, aangezien ik nog geen enkel palette had met dit soort warme tinten. Maar uiteindelijk kan je wel mooie resultaten bekomen, waar je zelfs complimenten mee kan bekomen. (:

Je kan het Urban Decay Naked Heat palette bij de Ici Paris XL kopen voor €54,90. Ik weet dat het een groter uitgave is voor maar 1 product, maar aangezien je 12 prachtige gepigmenteerde kleuren en een handige tweezijdige kwast ervoor in ruil krijgt, is het zeker geen miskoop. Mocht je meer van de koelere tinten houden, dan is het Naked 2 palette misschien iets voor jou en het Naked 3 palette zit vol met roze/lichte tinten.


Zo, dat was mijn review van het Urban Decay Naked Heat palette. Ik hoop dat jullie ervan genoten hebben en ik ga zeker verder met het maken van looks, zodat ik deze met jullie kan delen.

Heb jij al eens een oogschaduwpalette van Urban Decay gebruikt?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

 1. 30 maart 2018 / 20:41

  Het is zo’n mooi oogschaduw palette! Ik twijfel nog steeds of ik hem ga kopen. Het kleintje wat er aan komt van de Heat collectie wil ik zeker aan gaan schaffen. Ben benieuwd wanneer deze verkrijgbaar is! <3
  Joyce Elise onlangs geplaatst…Unboxing| My Jewellery – My Box Of Style!My Profile

  • 1 april 2018 / 14:39

   Ik zou zeker eerst het kleintje kopen en testen, als je er nog niet helemaal zeker van bent. Maar ik kan het palette in ieder geval al aanraden! (:

 2. 4 april 2018 / 08:48

  Ik vind het ook een heel kwaliteitsvol palette! De warme rode kleuren zijn wel eerder geschikt voor mensen die al wat make-up ervaring hebben naar mijn mening. Je kan er prachtige looks mee maken, maar als make-up beginneling zou ik eerder een iets ‘veiliger’ neutraal palette gebruiken.
  Haydée onlangs geplaatst…Waarom het oké is om mensen te beledigenMy Profile

  • 4 april 2018 / 19:41

   Ja, het is inderdaad geen makkelijk palette om als beginner mee aan de slag te gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
New in : books

Hi, Het is weer enige tijd geleden sinds ik jullie mijn nieuwste boeken liet zien, die ik de komende tijd...

Close