Urban decay Naked 3 – Review

Hi,

Vandaag staat het review van het Urban Decay Naked 3 palette eindelijk online, hoera! Ik had een tijdje geleden op Instagram gevraagd of jullie een artikel wouden zien over dit palette, en de meerderheid zei ja. Dus, hierbij het review van dit prachtige palette met roze tinten.

Als je mijn review over dit prachtige palette wilt lezen, klik dan zeker op de ‘lees meer’ knop.

Ik heb dit palette ondertussen al enkele jaren, ik ben zelf grote fan van de oogschaduwpalette’s van Urban Decay. Ik heb ook nog een aantal foto’s van twee ooglooks gemaakt met dit palette erbij gezet. Ik heb onlangs het Naked Heat palette gekregen, dus als je hier een review of look van wilt zien, dan hoor ik het graag.

Naast dit prachtige palette krijg je er ook nog een kwastje bij, maar deze zit al een tijdje tussen mijn kwasten stash. Ik ben zelf grote fan van het Naked 1 & 2 palette, maar deze waren vooral hele basic en bruine/grijze tinten. Dus toen dit palette met roze tinten uitkwam, was ik meteen verkocht.

Dit palette kost momenteel €54,90 en je kan deze bij de Ici Paris XL kopen.

Hierboven kan je nog eens alle kleuren op een rijtje zien. Het spijt me als je niet alle namen even duidelijk kan lezen, mocht je hier vragen over hebben, dan mag je deze altijd stellen in de reacties.

Ik heb geprobeerd een van mijn looks met dit palette te fotograferen, maar pas later kwam ik er achter dat misschien niet alles even duidelijk is door mijn lampen. Toch heb ik deze hierbij gevoegd, zodat jullie toch een beter beeld krijgen van een van de mogelijke looks met dit palette. En voor degene die benieuwd zijn naar mijn mascara, dit is de L’oreal Paradise Extatic mascara.

Natuurlijk heb ik alle kleuren ook nog even geswatched voor jullie. Ik vind de pigmentatie van deze oogschaduw’s allemaal wel goed. Alleen de matte kleuren zijn iets minder. Ik gebruik zelf meestal de lichtste kleur over heel mijn ooglid, dan de twee lichte roze kleuren, een matte bruine kleur in mijn arcadeboog en dan een andere shimmering kleur erboven. De matte kleuren zijn dus perfect om een beetje dimensie in je arcadeboog te creëren.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik tot nu toe de laatste drie tinten nog niet heb gebruikt, enkel omdat deze zo donker zijn. Dus ik moet nog even bedenken hoe ik met die tinten een look ga maken. Ik weet dat dit een redelijk duur palette is, maar je krijgt er zoveel van terug. Je kan hier een aantal verschillende looks mee maken en de oogschaduw’s zijn van zeer goede kwaliteit. Ik zou dit palette enkel afraden als je zelf niet vaak met roze tinten werkt, aangezien het palette grotendeels uit roze tinten bestaat.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn review te lezen. Mocht je binnenkort een review of look willen zien met het Urban Decay Naked Heat palette, of juist een andere product, please let me know!

Wat is jouw favoriete oogschaduwpalette?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food diary #7

Hi, Het is vandaag weer dinsdag, dus tijd voor een nieuw eetdagboekje. Ik heb afgelopen vrijdag mijn eetdagboekje bijgehouden en...

Close