Urban Decay Backtalk Eye & Face palette

Hi,

Ik denk dat de meesten onder jullie al weten dat ik een grote fan ben van Urban Decay, en dan vooral van de oogschaduwpalette’s. Zo schreef ik al een review over het Urban Decay Naked 3 & Naked Heat palette. In mijn make-up collectie heb ik zowel het Naked 1, 2, 3 als Heat palette. Afgelopen juni bracht Urban Decay weer een prachtig palette uit, namelijk het Backtalk Eye & Face palette. Het bijzondere aan dit palette is het feit dat er 8 tinten oogschaduw én 4 tinten blushes/highlighters in zitten. Hiernaast zit er in het midden ook nog een handig spiegeltje, die je er makkelijk kan uitnemen.

Als je benieuwd bent naar wat ik van het Urban Decay Eye & Face Backtalk palette vind, lees dan zeker verder.

Het Backtalk palette staat helemaal in het teken van roze tinten, dus als dit niet jouw kleuren zijn, kan je dit palette misschien even overslaan. De verpakking van het Backtalk palette staat helemaal in het teken van roze tinten en zorgt voor meer girlpower in je leven.

Voor wie fan is van de Urban Decay lipproducten, de naam Backtalk komt jullie misschien al bekend voor. Zo is dit palette geïnspireerd op de nummer 1 best verkochte Vice lipstick tint, genaamd Backtalk. Door de combinatie van blush, highlighter, oogschaduw en het spiegeltje, is dit compacte palette perfect om mee te nemen op vakantie. Trust me, ik nam dit palette mee voor een paar daagjes Knokke, en dit is zo veel handiger dan oogschaduw, blush en highlighter apart mee te nemen.

 

De oogschaduw kleuren variëren van nude-mauve, zachte bessen en zacht roze tinten. Van de 8 tinten oogschaduw bevinden er zich 3 matte & 5 glinsterende kleuren in het Backtalk palette.

3 Sheets – Bare – Curve – Backtalk

Shade – Attitude – Wtf – 180

De blushes en highlighter zijn helemaal op elkaar afgestemd. Zo heb je een donkere roze tint blush (Cheap Shot), een peachy tint (Double Take), een peachy highlighter (Low Key) en een licht gouden highlighter (Party Foul).

Natuurlijk heb ik het palette uitgebreid getest en ik heb er in totaal 3 verschillende looks mee gemaakt. Alleen ben ik vergeten foto’s te nemen van mijn laatste look, dus laten we het voor nu bij deze twee looks houden. Deze twee looks zijn misschien iets gewaagder voor sommigen, maar het is perfect mogelijk om een neutrale, lichtroze look te maken met het Backtalk palette. Het spijt me als de foto’s iets te groot zijn, maar ik dacht ik probeer eens iets anders.

En naast deze twee looks kan je nog verschillende kanten op met het Backtalk palette. Ik ben zelf zeer tevreden met dit palette, zeker omdat ik dol ben op zulke roze tinten oogschaduw. Ik vind dat roze oogschaduw heel erg mooi staat bij blauwe ogen. De pigmentatie van de tinten oogschaduw en blush/highlighter zijn zoals altijd weer van topkwaliteit. Ik vind dat zowel de matte als de glinsterende tinten een goede pigmentatie hebben. De prijs van het Urban Decay Backtalk palette ligt wel iets hoger dan gewoonlijk, aangezien er in dit palette naast 8 tinten oogschaduw ook nog 4 tinten blush/highlighter zitten.  Maar ben je fan van de producten van Urban Decay en gebruik je vaak roze tinten, dan is dit palette zeker iets voor jou.

Het Urban Decay Backtalk Eye & Face palette is al vanaf juni verkrijgbaar in de Ici Paris Xl of online voor €53.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Door wat problemen met het internet tijdens mijn weekendje in Knokke en een grote file toen ik gisteren thuiskwam, is het artikel van vrijdag pas vandaag online gekomen, sorry! Maar ik heb nog een aantal leuke artikelen voor jullie op de planning staan de komende weken. Na mijn herexamen voor statistiek komende dinsdag, ga ik er weer helemaal voor.

Wat vind jij van het Urban Decay Backtalk palette?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 18 augustus 2018 / 18:31

    Ik vind ‘m gaaf! Leuk dat je deze zo uitgebreid laat zien!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #47 : Irina van Irinatouw.nl

Hi, Zoals jullie ondertussen al wel weten, staat de donderdag helemaal in het teken van Meet The Blogger. Vandaag stel...

Close