Update : Wat is jouw mening? + nieuw blogschema

Hi,

Dit is even een post tussendoor want ik heb vanaf vandaag een nieuw blogschema gemaakt. Waaraan ik mij hopelijk kan houden. Maar dat vertel ik jullie later wel. Eerst wil ik graag jullie mening weten. Ik heb een tijdje geleden een enquête gemaakt zodat ik mijn blog kan verbeteren. Hiervoor vraag ik graag jullie mening en een beetje van jullie tijd. De enquête bevat maar vijf vragen en je mag altijd nog iets toevoegen in de reacties als je wil. Ik zou het heel erg appreciëren als jullie even de enquête voor mij willen invullen. Alvast bedankt! Voor de enquête te starten kan je hier klikken.

Verder zal ik jullie maar meteen mijn nieuwe blogschema tonen. Vanaf vandaag zal ik vooral op Maandag, Woensdag, Donderdag (meet the blogger), Zaterdag en af en toe ook op Zondag bloggen. Zoals ik al zei is de post van vandaag dus maar voor een keer. Aangezien ik normaal niet zal bloggen op vrijdag. Ik hoop dat jullie dit een goed blogschema vinden. Als je dit niet vindt, mag je dit altijd laten weten!

Ga jij de enquête invullen of heb jij nog tips voor mij en mijn blog?

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #5 : Arielle Dannique van Arielledannique.com

Hi, Vandaag is het alweer tijd voor de vijfde editie van 'meet the blogger'. In deze 'meet the blogger' interview...

Close