Tip! Nieuwe hotspots in Antwerpen

Hi,

Zoals een deel van jullie misschien weet ben ik de afgelopen maand gestart aan de hogeschool. Waar ik voeding- en dieetkunde studeer, een droom die uitkomt. (:

Hierdoor heb ik nu pas de tijd gevonden om opnieuw te bloggen. Er komen nog een aantal drukke weken voor mij, waarin ik o.a ga verhuizen naar Antwerpen. Omdat ik nu al twee weken naar school ga in Antwerpen (wat niets nieuw voor mij is) heb ik ook een aantal leuke hotspots leren kennen. Dan heb ik het natuurlijk over leuke eettentjes!

En nog is super gezond ook.  Ik ga nu voor het vierde jaar naar Antwerpen naar school, maar deze keer is het de hogeschool en is deze gevestigd in Antwerpen zuid. Hierdoor kende ik deze buurt nog niet zo goed, en elke dag leer ik weer nieuwe plekjes kennen. Vandaag deel ik graag met jullie mijn ‘nieuw’ ontdekte eet hotspots. Enjoy!

Vers Zuid

logo-zwart

De eerste hotspot is Vers zuid, dit is een leuk & gezond plekje dat op de hoek van de kloosterstraat 187 zit. Hier kan je lekkere broodjes halen, een smoothie, vers geperst sap, een salade of fruit. Ze hebben een enorm aanbod aan lekkere broodjes en je kan kiezen tussen bruin of wit brood. Ik raad vooral hun broodjes aan, aangezien deze groter is dan een gewoon broodje dat je ergens anders haalt. Verder is Vers ook een concept voor de werkende, drukke mens aangezien alles to go is. Je kan Vers ook volgen op http://https://www.facebook.com/verszuid/?fref=ts en instagram.

Dus je zal zeker een volle maag hebben na een lunch bij Vers!

Meer informatie en de menukaart kan je vinden op http://www.verszuid.be

Kloosterstraat 187, 2000 Antwerpen

Divers

13891902_1053092304745073_1293059565829417250_n

De tweede hotspot is Divers gelegen in de volkstraat.

Divers is redelijk nieuw en heeft ook een concept dat redelijk nieuw is voor Antwerpen. Bij Divers kan je superfood smoothies, smoothie bowls (waaronder een acaï bowl), cold pressed juices, healthy treats, detox soups, koffie en nog veel meer halen. Verder is het interessant dat je alles ook makkelijk to go kunt meenemen, zelfs de smoothie bowls! De prijzen zijn misschien wat duurder dan een gewoon eettentje, maar Divers is zijn prijs waard. Je kan Divers ook volgen op instagram en facebook.

Voor meer informatie en de menukaart kan je terecht op http://www.diversantwerpen.be

Volkstraat 9, 2000 Antwerpen

Mirlo’s

mirlos_logo_website

De laatste hotspot is Mirlo’s gelegen in de verbondstraat. Bij Mirlo’s kan je terecht voor een lekker ontbijt en lunch. Verder vind je er de meest geweldige koffie’s en nog andere lekkere snacks. Je kan Mirlo’s ook volgen op facebook en instagram. Voor meer informatie en de menukaart kan je naar http://mirlos.be/ gaan.

Verbondstraat 1, 2000 Antwerpen

Dat waren mijn nieuw ontdekte hotspots, ik hoop dat jullie het leuk vonden en ook eens een kijkje gaan nemen.

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn levensdoelen die zijn volbracht

Bron : Wehearit.com Hi, Vandaag wou ik het met jullie hebben over levensdoelen. Ik heb een heleboel doelen die ik...

Close