Tastea Energy Boost

Hi,

Iets waar velen onder jullie misschien wel last van hebben, is een energiedipje. Vaak gebeurt dit in de namiddag, vlak na de lunch, of dat is toch bij mij het geval. Maar ook rond 16.00 uur heb ik hier vaak last van. En soms heb ik geen zin om een 2de tas koffie te drinken, maar kan ik wel een echte Energy boost gebruiken. Naast water en koffie, is thee het voornaamste dat ik gedurende de dag drink.

Daarom was ik zeer blij dat ik een losse thee van Tastea mocht uittesten. Ik had al een aantal goede dingen gehoord over hun Tastea Energy Boost thee, dus ik besloot te testen of deze mij door mijn middagdipje kon helpen.

Ooh en wegens ziekte is dit artikel iets later dan gepland online gekomen, sorry hiervoor.

Als je benieuwd bent naar wat ik van de Tastea Energy Boost thee vind, lees dan zeker verder.

Tastea, taste the goodlife.
‘Tastea is jouw start voor een gezonder, fitter & gelukkig leven danzij de 100% natuurlijke thee blends. Start vandaag 7 taste the goodlife!.’

Tastea Energy Boost

‘Heb je lange dagen of heb je moeite om met je dag te starten? Ben je zoek naar een alternatief voor koffie of ben je op zoek naar iets anders dan je 4 uur cup a soup? Begin vandaag nog met de Tastea levensstijl. Wil je starten met een nieuwe en actieve levensstijl waarbij je gaat stralen van binnen én van buiten? De Energy Boost thee bestaat namelijk uit de meest luxe en unieke 100% natuurlijke thee kruiden. Laat je verrassen door de combinatie van Mate green, groene rooibos, sinaasappel en mallow.’

Ingrediënten : 

Mate green, Green rooibos, Orange peels, natural flavouring, Orange pieces, Blue cornflower, Mallow, Yellow marigold petals, Safflower petals.

Bij deze Tastea Energy Boost thee kreeg ik ook een Tastea theebeker, wat ervoor zorgt dat je geen theebuideltje nodig hebt en de thee makkelijk kunt meenemen. De thee is zeer makkelijk om te maken, zowel met als zonder theebeker. Zo heb ik de thee de 1ste keer bereid zonder de theebeker, met een theebuideltje. Met zo’n blik van 125 gram kom je wel een hele tijd toe. Want je hebt maar 3 gram theeblaadjes nodig voor 1 portie. Als je een theebuideltje gebruikt, laat je de thee zo’n 5 tot 10 minuten trekken.

Als je de Tastea theebeker gebruikt, dan doe je de losse theeblaadjes in de beker en giet je het kokende water erover. Dan duw je het zeefje goed in de beker, doe je het deksel op de beker en eens dat de thee een beetje is afgekoeld, kan je jouw Tastea thee opdrinken, zonder dat je al de theeblaadjes meehebt.

Wat vind ik nu van de Tastea Energy Boost thee?

Allereerst wil ik even zeggen dat de geur van deze thee echt heerlijk is. Hierdoor was ik al blij verrast, want de meeste thee’s die ik al heb gedronken die een belofte maken zoals bv. een detox thee, of een thee die je energie zou moeten geven, smaken en ruiken niet zo super. Wel ik kan jullie vertellen dat deze thee heerlijk fris ruikt & lekker smaakt. Zo proeft de thee door de  sinaasappelschillen lekker fris en citrusachtig. Maar verder smaak het gewoon als groene thee, dus perfect voor de green tea lovers onder ons.

Ik heb de thee nu zo’n twee weken uitgetest. Ik kan niet met zekerheid zeggen of deze thee mij meer energie heeft gegeven, maar dat is misschien ook omdat ik de thee niet elke dag heb gedronken. Ik raad jullie wel aan om zeker voldoende te eten als je deze thee drinkt, ik weet niet waarom maar mijn eetlust was de afgelopen twee weken niet zoals het moet zijn, en dan kan deze thee je een beetje misselijk maken. Maar ik vind het een fijne & lekkere thee die ik zeker nog ga blijven gebruiken de komende tijd. En wie weet dat ik binnenkort tijdens mijn hele drukke periode, wel een duidelijk verschil merk in mijn energielevel.

Ik zou de Tastea Energy Boost thee zeker aanraden als je van groene thee houdt en op zoek bent naar een goede vervanger voor je koffiepauze in de namiddag of gewoon als je een beetje minder koffie wilt drinken.

De Tastea Energy Boost thee is verkrijgbaar voor €26,95 en de Tastea theebeker is verkrijgbaar voor €19,95 via Tastea.eu. En mocht je nu zelf een van de Tastea thee’s willen uitproberen, vergeet dan zeker niet de code TASTEA4 te gebruiken voor 10% kortingen op je bestelling.


Zo, dat was het weer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om eens een ander soort review te zien.

Wat vind jij van de thee’s van Tastea, heb jij ze al eens geprobeerd?

Dit artikel bevat producten die ik heb gekregen om te reviewen.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 10 september 2018 / 06:42

    Ik heb hem ook een tijd gedronken, en ik vond hem wel heel lekker!

    • 14 september 2018 / 09:27

      Ooh, leuk! Ik vond hem ook wel lekker, maar ik voelde mij de afgelopen tijd iets minder goed, daarom dat ik deze niet volledig heb kunnen testen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet The Blogger #49 Jana van Beautytwist.be

Hi, Deze donderdag stel ik jullie graag voor aan Jana van Beautytwist.be voor de 49ste editie van Meet The Blogger....

Close