#Summerproof : DIY body scrub

diy2

Hi,

Voor deze editie van #summerproof deel ik met jullie een diy om zelf thuis en gemakkelijk een body scrub te maken. Een aantal onder jullie wouden deze diy wel zien, dus hier is hij! Deze scrub is zeer gemakkelijk en snel om te maken en je hebt er maar drie dingen voor nodig.

Wil je meer weten? Lees dan zeker verder!

summerproofdiy

Dit zijn alle benodigdheden :

  • 1 Citroen
  • Kopje fijne suiker
  • Kopje olijfolie

Zoals je kan zien, niet veel. De citroen kan je eventueel weglaten of vervangen door een andere citrus vrucht. De citroen dient vooral voor de geur van de scrub. Je kan zelf kiezen hoeveel suiker en olijfolie je gebruikt.

diy3

Werkwijze :

De scrub is redelijk simpel om te maken. Het enige dat je hoeft te doen is de suiker en olijfolie mengen. Je moet wel zorgen dat je meer suiker hebt dan olijfolie. Van de citroen gaan we de schil raspen, dit doen we dan bij de scrub. En eigenlijk is de scrub dan al klaar! Je kan ervoor kiezen een grote of kleine hoeveelheid te maken. Als je de scrub in een afgesloten potje bewaard, zal deze een paar dagen houdbaar zijn. Je kan er ook voor kiezen om de scrub iets ruwer te maken, door suiker met een grovere korrel te gebruiken. Ik kies er altijd voor om een milde scrub te maken omdat ik een gevoelige huid heb. Je ziet zelf wel terwijl je bezig bent hoeveel je van de suiker en olijfolie nodig hebt.

Resultaat :

diy4

Dat was het alweer voor deze #summerproof, als je zelf nog tips hebt voor een nieuwe editie, laat het me dan zeker weten. (:

De derde #summerproof zal maandag online verschijnen.

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #12 : Lieke van Lifestylelieke.nl

Hi, Vandaag is het tijd voor alweer de twaalfde editie van 'meet the blogger'! Vandaag stel ik jullie graag voor...

Close