Summer in the city / Outfit

Hi,

Omdat ik wil proberen om bijna elke week een outfit post/fashion artikel online te zetten en ik nog een paar foto’s over heb van de laatste shoot met Jolien (Jolien_smout) & Silke (Hashtagsilke), leek het mij wel leuk om ook deze week mijn outfit met jullie te delen. Ondanks dat we ondertussen al op het einde van de zomer zitten, wou ik toch nog een zomerse outfit om in the city of Antwerp te dragen met jullie delen.

Als je benieuwd bent naar mijn volledige outfit & details, lees dan zeker verder.

Outfit details

Top : H&M – Rokje : H&M – Schoenen : Zara – Oorbellen : H&M – Zonnebril : Lovelymusthaves

Valt het op dat zogoed als mijn hele outfit van de H&M komt? Afgelopen juli was ik met mijn oma aan het shoppen in Wijnegem tijdens de solden. We besloten ook eens bij de H&M te gaan kijken, vind ik natuurlijk een complete outfit die niet in de solden is. Maar goed bij de Zara heb ik een een aantal stuks in de solden kunnen kopen, dus mij maakte het niet zo veel uit. Ik denk dat de top en het rokje mij nog geen €50 hebben gekost, dus zo erg vond ik het niet. Ik kan je niet vertellen hoe blij ik met dit rokje was tijdens de hitte. Ik heb een zwart losse topje die ik vaak met dit rokje heb gecombineerd, maar als ik een iets chiquere outfit wil, dan combineer ik dit rokje het liefst met deze zwarte top. Je kan de outfit zowel met sneakers, sandalen & hakken dragen. En als je in het midden van Antwerpen woont en even verkoeling opzoekt tijdens zo’n warme zomer, dan zijn de kaaien de perfecte plaats om heen te gaan. Want zoals je op de meeste foto’s kan zien, was er voldoende wind en verfrissing.


Zo, ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn outfit post te lezen. Morgen ben ik weer terug voor een gloednieuwe Meet The Blogger. Sorry dat er deze week weer geen 5 artikelen online gekomen zijn, maar er is weer iets tussen gekomen.

Wat vind jij van deze’ Summer in the city’ outfit?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Sightseeing at Chanel

Hi, Na een poll op instagram, leek het mij wel overduidelijk dat een groot deel van mijn volgers naast beauty...

Close