Stoppen met bloggen?

Hi,

Vandaag even een korte mededeling. Ik weet niet of het definitief is of niet. Maar voorlopig wil ik even stoppen met bloggen. Mijn leven is één grote drukke puinhoop. Ik weet niet meer wat ik wil in de toekomst of ik de toekomst wel haal,… Ik heb even nergens meer zin in maar, door mijn stage ga ik toch moeten doorgaan voor even. Ik heb gewoon even nood aan een maandlange vakantie voor ik mijn middelbare schoolcarière afsluit en achter me laat. Ik heb constant het gevoel dat ik het niet meer aankan. Maar niemand gelooft me dat ik moe ben en veel werk heb. Iedereen denkt dat stage lopen geen werk is. Maar geloof mij, het is even zwaar als gewoon werk. En ik sta dan nog eens in de zorgsector, wat zwaarder is dan een kantoorjob. Zowel fysiek als mentaal. Ik hoop dat jullie mij begrijpen als ik zeg dat ik even een blog vakantie nodig heb. Mijn blog is het enige waar ik vakantie kan houden. Mijn leven, stage en school blijft helaas doorgaan. Terwijl mijn blog het enige is dat mij blij maakt op het moment. Ik waardeer jullie reacties echt enorm! Dus niet verschieten als ik even niets post. Maar ik heb het gewoon moeilijk op alle vlakken van mijn leven momenteel. En door al dit gedoe kan ik er ook niet over praten met mijn psychologe. Aangezien ik extra stage uren moet doen moet ik de afspraak afzeggen juist wanneer ik het zo hard nodig heb om met iemand over alles te praten. Dus heb ik het hier maar even in het kort gezegd. Ik heb gewoon even iemand nodig die mij helpt om mijn leven op het rechte pad te zetten. Ik wil terug gezond zijn en gezond leven maar het lukt me gewoon niet.

Sorry hiervoor en ik hoop dat jullie mij blijven volgen tot ik weer kan beginnen met bloggen. Want geloof me, het is het enige dat ik graag doe op het moment ik heb er alleen geen tijd of inspiratie voor momenteel. Alvast bedankt voor het volgen en alle lieve reacties die jullie op mijn blog hebben achtergelaten de afgelopen maanden. See you soon (hopelijk) !

liefsyara

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 1 mei 2016 / 09:26

  Het is oke om even afstand te nemen en alles opnieuw te bekijken <3 Respect meis! En al is het nog zo donker er is altijd licht aan het einde van de tunnel! Succes!!

 2. 1 mei 2016 / 09:49

  Wat naar dat je zo druk bent. Maar verstandig dat je bloggen dan even op een laag pitje zet. Dat komt straks gewoon weer als je stage voorbij is! Veel succes en we horen je gewoon weer als je weer tijd hebt!

 3. 2 mei 2016 / 13:02

  Ah meid wat verschrikkelijk dat je je zo rot voelt. Ik hoop dat de maand rust je helpt om alles op een rijtje te zetten zodat je wat beter in je vel komt. Veel sterkte!

 4. 4 mei 2016 / 18:09

  Wat vervelend dat alles even niet gaat zoals je wilt! Neem inderdaad dan een stapje terug en doe rustig aan. We wachten op je! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Meet the blogger #9 Lindsey van Lindseybeljaars.nl

Hi, Vandaag is het weer donderdag, wat betekent een nieuwe 'meet the blogger' ! Het is alweer tijd voor de...

Sluiten