Start Kayla Itsines BBG

Hi!

Vandaag start ik met de bikini body guide van Kayla Itsines. Ik ga beginnen met de vier ‘proefweken’ omdat ik letterlijk geen conditie heb. Als LISS ga ik 30 tot 45 minuten fietsen, omdat ik het de komende maand druk heb met mijn stage en soms laat thuis ben. En alleen sporten in de fitness is iets dat ik niet volhoud dus doe ik alles thuis. Dus nu kan ik rustig op dinsdag en donderdag en wanneer ik ook wil 30 tot 45 minuutjes fietsen op de hometrainer terwijl ik lees of een serie bekijk. Hierdoor hoop ik ook dat ik het kan volhouden. Gelukkig ben ik op maandag en woensdag wat eerder thuis zodat ik nog voldoende moed en energie heb om mijn resistance oefeningen te doen. Omdat ik ook de voedingsgids heb, heb ik mijn maaltijden ook uitgepland volgens de gids. Sommige dingen moest ik vervangen omdat ik het niet lust, maar dan zorg ik wel dat ik nog altijd voldoende voedingsstoffen binnen heb. Ik ben ook vorige week begonnen met een multivitaminen pilletje in te nemen elke dag. Want zoals Kayla zelf zegt gaat het om 80% voeding en 20% sporten of alles eten en 100% sporten. En aangezien ik geen fut of tijd heb om heel veel te sporten kies ik voor de eerste optie. Ik heb ook een veertien dagen durende detox thee die ik volgende week waarschijnlijk ga beginnen. Gewoon weg zodat ik eerst een week het sporten en gezond eten kan testen. Dus ik zal elke zondag mijn verslag op mijn blog zetten. Dan kunnen jullie mij mee volgen in mijn reis naar een conditie in de drukste periode van het jaar voor mij. Want vlak na mijn stage heb ik al bijna examens.

De detox thee die ik heb gekocht komt van bij Essenza en is van dit merk :

 

(null)

 

liefsyara

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Lees vorig bericht:
Healthy eats #3 Mini wok

Hi! Vandaag heb ik weer een healthy eats. Deze heb ik last minute uitgevonden toen ik ingrediƫnten had maar niet...

Sluiten