Spam je blog #2

Hi,

Aangezien vandaag het nieuwe jaar, 2017 is aangebroken leek het mij wel leuk om nog eens een ‘spam je blog’ te doen. (:

Het lijkt me leuk om nog een aantal nieuwe blogs te leren kennen, misschien ontdek je zelf wel een nieuwe blog. Vergeet er zeker niet bij te vertellen waarover jouw blog gaat en waarom we allemaal eens een kijkje zouden moeten nemen. Veel moet ik hier niet bijzeggen denk ik, dus spam er maar op los!

En als er iemand in ‘meet the blogger’ wil verschijnen, mag je het mij altijd laten weten. Ik kan niet wachten om nieuwe blogs te ontdekken en interviewen (via e-mail).

See you soon!

Volg:
Share:

6 Reacties

 1. 3 januari 2017 / 12:56

  Wat lief dat dit mag en natuurlijk nog de beste wensen en een gelukkig nieuwjaar! X

  Mijn naam is Rachel Kromdijk 24 jaar, werk fulltime 40 uur op een kantoor, ik blog dagelijks, ik maak 2/3 keer in de week een video voorop mijn Youtube kanaal en ik heb alweer bijna 4 jaar een relatie en ik hou enorm veel van beauty. Op mijn blog en youtube kanaal is het een samenloop van bepaalde genres. Beauty, Fashion, Lookbooks, Outfit foto’s, humor, persoonlijke artikelen, shoplogs etc.

  Neem vooral een kijkje! Zie ik jou terug op mijn blog/kanaal? Your welcome! <3

 2. 3 januari 2017 / 15:14

  Leuk dat we mogen spammen.

  Ik ben Saskia, uit de jaren ’80 getrouwd en in het dagelijks leven kinderleidster. Ik hou van skaten, thee, boeken lezen, bloggen, met vriendinnen iets doen en poezen/eekhoorntjes en egeltjes<3

  Mijn persoonlijke lifestyle blog is : http://www.iliveformydreams.com Al heel veel jaren blog ik hier met veel plezier.

 3. 3 januari 2017 / 16:22

  Wat leuk dat we mogen spammen! Ik ben Charel en blog ongeveer 4 keer per week op Foryourstyle.nl een blog over lifestyle fashion persoonlijke ervaringen en alles wat ik eigenlijk leuk vind!
  Charel onlangs geplaatst…The ritual of sakuraMy Profile

 4. 3 januari 2017 / 21:58

  Heyhey! Leuk, spam je blog ­čśÇ Mijn blog is http://www.theblogeditor.com en hier schrijf ik vooral over fashion, reizen en fotografie, maar ook over andere dingen die ik leuk vind en mee maak!

  Neem maar ns een kijkje en als je t wat vindt mag je me best interviewen voor ‘meet the blogger’ hoor!!

  Liefs
  Sabine onlangs geplaatst…New Year’s resolutions + goalsMy Profile

 5. 4 januari 2017 / 20:34

  Lief dat we mogen spammen! Mij ken je al maar ik zal toch nog even wat neerzetten haha. Ik blog op Marushi Lifestyle. Het is een lifestyleblog met een vleugje beauty en fashion. Ik schrijf eigenlijk over van alles en nog wat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Study essentials

Hi, Vandaag wou ik met jullie mijn study essentials delen. Aangezien ik momenteel druk bezig ben met studeren leek dit mij...

Close