Sightseeing at Chanel

Hi,

Na een poll op instagram, leek het mij wel overduidelijk dat een groot deel van mijn volgers naast beauty & food, ook een beetje meer fashion wouden zien op yaraloveshealthy. Gisteren ben ik voor het eerst outfits gaan shooten met Jolien & Silke in Antwerpen. Toen ben ik ook eens langs de Clouds of Fashion winkels geweest, waar ik uiteindelijk deze prachtige top van de Annabel Pesant collectie heb gekocht. De gingham print is redelijk populair op het moment, dus deze blouse leek mij een goede aanvulling in mijn collectie. Ik voel mij iets uit mijn comfortzone in deze blouse, omdat deze vlak boven mijn taille aansluit, dus geen mogelijkheid om mijn ‘buikje’ of food baby te verbergen. Maar aangezien ik een aantal leuke events op de planning heb staan de komende paar weken, vond ik het wel tijd om meer van deze kwaliteitsvolle statement pieces in mijn collectie te hebben. En ik zocht ook gewoon een reden om mijn leuke, rode tas van Topshop in een artikel te vermelden.

Als je benieuwd bent naar meer details over mijn outfit met de Ava top van de Annabel Pesant collectie, lees dan zeker verder.

Ik hoop dat jullie de foto’s mooi vinden, ik ben toch redelijk trots. Zeker aangezien ik het nog een beetje awkward vond om midden int stad outfitfoto’s te nemen en soort van te poseren.

Top : Ava top by Annabel Pesant (Clouds of Fashion) – Jeans : Topshop Jamie – Schoenen : Zeb – Handtas : Topshop – Oorbellen : H&M 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om nog eens een outfitpost te zien. Want ik ben momenteel bezig met nog een aantal outfits, zodat ik er al een paar heb klaar staan voor in de toekomst. En aangezien het komend weekend weer een beetje warmer & zonniger wordt, heb ik ook nog een zomerse outfit voor jullie klaar staan. Ik weet dat er heel veel foto’s in dit artikel staan, maar er zaten zo’n leuke tussen, dat ik gewoon niet kon kiezen.

De Ava top uit de Annabel Pesant collectie (AP X House of Articles) is hier verkrijgbaar voor €49,95.


Heb jij de Annabel Pesant collectie al in de winkels gezien?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 31 augustus 2018 / 15:07

  Super leuke outfit meid! Blouse staat je goed!

 2. 1 september 2018 / 18:03

  Wauw, ik ben echt fan van je outfit! Ik zou het zelf ook meteen dragen. 🙂

  • 2 september 2018 / 10:17

   Dankjewel!

   Ja, de top is een beetje uit mijn comfort zone, maar hij is wel echt leuk! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Maybelline Vivid Matte Liquid

Hi, Wie mij ondertussen al een beetje kent, weet dat lipproducten mijn favoriete make-up is om te gebruiken, naast oogschaduw....

Close