Samenwerkingen

Op deze pagina kan je al de bedrijven/merken waarmee ik al heb samengewerkt terug vinden. Ik sta altijd open voor een nieuwe samenwerking, zo lang dit bij het concept van mijn blog past.

Hieronder staan alle bedrijven/merken waar yaraloveshealthy.com al mee heeft samengewerkt.

Fotofabriek.nl – Glucosamine.com – Hemdvoorhem.nl – Oh La La Roses – Lucardi Juwelier – Canvascompany.nl – Lux-Luz.nl – Urtekram – Batiste – Haarspullen.nl – Kruidvat – Maria Nila – Charcoco – Kneipp – Dove – I Heart Makeup – Nivea – Remington – The Body Shop – Yves Rocher – Marley Spoon – Noughty Haircare – Dr. Hauschka – L’Oréal – Hunkemöller – Tastea – Essence cosmetics – Catrice cosmetics – CÎME Skincare – Hoesjesdirect.nl – de Bijenkorf – Di! – Desenio – SELF – Zinzi – Freixenet – Garnier – Clarins – Maybelline – TUI – Krisprolls – Mapiful – Comegetfashion – Ideal of Sweden – Tom Hope – Aveda – Avène – Garden Gourmet – Foodmaker

E-mailadres : info@yaraloveshealthy.com

Mocht u geïnteresseerd zijn in een samenwerking met mij, dan mag u mij gerust een e-mail sturen.

Verschillende mogelijkheden :

  • Advertorial : Met een advertorial wordt een geschreven artikel bedoeld met eventueel do-follow links. Voor voorbeelden kan je de pagina ‘samenwerkingen’ bezoeken. Het liefst schrijf ik zelf een informatief, correct artikel over uw product/bedrijf en plaats ik hierin de do-follow links. Dit wordt dan onderaan het artikel aangegeven dat het om een samenwerking gaat. Ik schrijf alleen artikels over een product of bedrijf dat mij zelf aanspreekt, waarvan ik vind dat het bij het concept van deze blog hoort. Vaak komt het ook voor dat ik hiervoor een product mag uittesten. Indien het een artikel met do-follow links is, gaat het om een advertorial ipv een review.

Voorbeelden : Lucardi JuwelierFotofabriekGlucosamine, Hemdvoorhem

Hunkemöller

(Product)Review : Een (product) review is een andere mogelijkheid op het gebied van samenwerkingen. Dit houdt in dat ik een product toegestuurd krijg om te testen. Na het product uitgebreid getest te hebben, zal ik mijn eerlijke mening geven in de vorm van een review. Het hangt af van het product of hier nog een extra vergoeding aan vast hangt, aangezien er toch zeker 2 uur in een bepaald artikel kan kruipen. Hieronder kan u een aantal voorbeelden vinden van (product)reviews in verschillende categorieën, maar er zijn nog veel andere artikelen te vinden op yaraloveshealthy.com.

Beauty review :

CÎME Magnificent Mandarine body scrub & bath salt

L’Oréal Paris Infaillible Les Chocolats

Maria Nila Structure Repair – Haarspullen.nl

Urtekram Morning Haze

Boekreview : From Blog To Brand review

Fashion :

Sightseeing at Chanel

Lifestyle review : Foto op canvas – Canvascompany.nl

  • Winactie : Uiteraard sta ik altijd open voor samenwerkingen onder de vorm van een winactie. Ik houdt graag winacties rond bepaalde feestdagen of een speciale dag, bv. valentijnsdag, mijn verjaardag of de verjaardag van yaraloveshealthy.com. Dit speciaal om mijn lieve bezoekers en lezers te belonen voor hun interactie. Op yaraloveshealthy.com telt elke bezoeker en lezer en krijgt iedereen een eerlijke kans.

Voorbeelden : Hemdvoorhem

  • Interview : Ik vind het natuurlijk altijd leuk om deel te nemen aan een interview, mocht dit bij het concept van yaraloveshealthy passen.
  • Kortingscode : Een andere mogelijkheid op het gebied van samenwerkingen is het ontwikkelen van een kortingscode speciaal voor mijn bezoekers en lezers. Dit houdt in een unieke kortingscode speciaal ontwikkeld voor de lezers van yaraloveshealthy.com.

Ik vind het altijd interessant om toegevoegd te worden aan perslijsten om up to date te blijven, mocht dit bij het concept van yaraloveshealthy passen. Gelieve dit eerst even aan mij te laten weten.

Mocht u nog andere gegevens van mij nodig hebben (bv. adresgegevens, mediakit of statistieken), neem dan gerust contact met mij op via e-mail.