Samenwerkingen

Hi,

Op deze pagina kan je de bedrijven/merken waarmee ik al heb samengewerkt terug vinden. Ik sta altijd open voor een nieuwe samenwerking, zo lang dit bij mijn blog past. Alle mogelijke samenwerkingen kan je op de contact pagina terugvinden. Hieronder staan alle bedrijven samen met de artikels die op yaraloveshealthy zijn verschenen.

Fotofabriek.nl – Glucosamine.com – Hemdvoorhem.nl – Oh La La roses – Lucardi Juwelier – Canvascompany.nl – Lux-Luz.nl – Urtekram – Batiste

Mocht u geïnteresseerd zijn in een samenwerking met mij, dan mag u mij altijd een e-mail sturen naar info@yaraloveshealthy.com. Ik ben beschikbaar voor advertorials, reviews, advertenties, winacties en uiteraard schrijf ik ook graag een artikel over uw bedrijf/product, mocht dit bij het concept van mijn blog passen.

Fotofabriek.nl

Ik heb van fotofabriek.nl een fotoboek mogen samenstellen, het artikel hierover kan je hier terugvinden.

Glucosamine.com

Met glucosamine.com heb ik nog niet zo lang geleden samengewerkt, het artikel kan je hier terugvinden. Deze samenwerking is verlopen via Blog Brains.

Hemdvoorhem.nl

Met hemdvoorhem.nl heb ik onlangs nog samengewerkt en een winactie georganiseerd. Het artikel hierover kan je hier terugvinden. Deze samenwerking is verlopen via Blog Brains.

Lucardi Juwelier

Ik ben onlangs een samenwerking aangegaan met Lucardi Juwelier. Hiervoor heb ik een cadeauset mogen ontvangen, dit is een voorbeeld van een productreview. Je kan het artikel hier teruglezen.

Oh La La Roses

Met Oh La La Roses heb ik ook samengewerkt. Ik kreeg een kortingscode en mocht een roos naar keuze uitkiezen. Verder kreeg ik ook nog een kortingscode van 10% voor mijn lezers. Deze samenwerking is voornamelijk via Instagram verlopen, maar dit kan ook nog vermeld worden in een artikel.

Canvascompany.nl

Ik heb onlangs met Canvascompany.nl samengewerkt. Ik mocht een foto op canvas laten maken van 40×60 en in ruil hiervoor heb ik een review geschreven met do-follow links.

Lux & Luz

Via een oproep op facebook, heb ik de kans gekregen om met  Lux-Luz.nl een samenwerking aan te gaan. Het artikel kan je hier terugvinden.