Sally Hansen Miracle gel – Mauve-olous

Hi,

Afgelopen vrijdag ben ik na een tijdje weer eens naar de kruidvat geweest. Toen ik de nagellakjes van Sally Hansen bekeek, viel mijn oog meteen op dit kleurtje. Ik heb gekozen voor de Sally Hansen Miracle gel in Mauve-olous. Wat mij meteen opviel, was dat het een basic, classy kleurtje is en dat ik zo’n kleurtje nog niet in mijn stash heb staan. Wat wel wat wil zeggen, aangezien ik een redelijk grote nagellak stash heb. Ik heb ondertussen al een paar lakjes van Sally Hansen en ik moet zeggen dat ik tevreden ben over de kwaliteit.

Natuurlijk is dit geen volledig review, maar ik wou toch graag dit lakje even met jullie delen.

Ik weet niet of jullie bekend zijn met de lakjes van Sally Hansen, maar voor mij staan ze bekend om hun goede dekking. Ook al is dit een redelijk lichtroze kleurtje, toch zijn twee lagen al voldoende. Ik heb zelf drie lagen op mijn nagels aangebracht, zodat ik er zeker van was dat de nagellak even zou blijven zitten. Alle lakjes van Sally Hansen hebben ook een breder kwastje, wat ik zelf altijd erg fijn vind. Dan kan je de nagel makkelijker lakken in 1 keer.

Dit lakje hoort bij de collectie Miracle gel, deze lakjes zouden iets langer blijven zitten in combinatie met de miracle gel topcoat. Ik heb gekozen voor het lakje in de kleur 244 Mauve-olous. Een klassieke blush pink kleur, die bij elk seizoen past. Maar ergens hoopte ik mezelf een beetje op te vrolijken met dit frisse kleurtje voor de lente. Want ik kan er echt niet tegen dat het nog sneeuwt in maart…

Hieronder kan je nog even zien hoe de kleur eruit ziet op mijn nagels. Het spijt me dat mijn nagelriemen er niet uitzien op het moment. Ook al smeer ik heel de dag door mijn handen en nagels in, door dit koude weer drogen mijn handen en nagelriemen extra snel uit. Maar de kleur op je nagels is exact het zelfde als de kleur die je in de flacon ziet zitten.

Ik heb deze nagellak afgelopen vrijdag bij de kruidvat gekocht voor €11,99. Ik zou de lakjes van Sally Hansen voor deze prijs en kwaliteit zeker aanraden.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik de laatste paar maanden altijd voor een rode tint ben gegaan. Of het nu om felrood, klassiek rood of donker rood gaat, ik heb bijna elke kleur. En ik moet zeggen dat Sally Hansen toevallig ook een klassieke rode tint in haar collectie heeft, die tussen mijn stash staat. Maar aangezien dit geen volledig review is, ga ik er niet meer te veel over vertellen. Ik  vind het een mooie, goed dekkende & klassieke kleur die in zo goed als elk seizoen past. Maar zeker voor de lente, die hopelijk bijna voor de deur staat, is deze kleur geschikt. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen en tot snel.

Wat is jouw favoriete kleur van Sally Hansen?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

 

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 9 maart 2018 / 11:06

  Ik ken dit merk helemaal niet, maar kom vaak genoeg bij het kruidvat dus ga toch ook eens even kijken. Hier vaar roze of metal of rood op mijn nagels.

 2. Inge
  9 maart 2018 / 11:29

  aaah ik heb dezelfde kleur vas Essy! ik vind het echt een geweldige kleur!

  Ik kende dit merk eigenlijk nog niet..

 3. 9 maart 2018 / 11:33

  Mooie kleur! Bijna nude, maar net niet. Ik hou wel van dit soort lichte kleuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Food Diary #8

Hi, Vandaag is het dinsdag, dus tijd voor een nieuwe #fooddiary! In Food Diary deel ik elke dinsdag met jullie...

Close