Remington Keratin Protect Heated Barrel Brush

Hi,

Vorige maand kwam mijn review over de Remington Keratin Protect krultang online. Naast deze krultang mocht ik ook een krulborstel testen. Maar aangezien ik het even heel druk had en ik eerst niet goed wist hoe ik de krulborstel moest gebruiken, heeft dit review een beetje vertraging opgelopen. Maar vandaag deel ik graag met jullie mijn review over de Remington Keratin Protect krulborstel en het eindresultaat.

Als je benieuwd bent naar de werking van deze Remington Keratin Protect Heated Barrel Brush & wat ik ervan vind, lees dan zeker verder.

Ik moet eerlijk zeggen dat ik nog nooit een krulborstel heb  gebruikt. Hierdoor was het ook wat moeilijker voor mij om uit te zoeken hoe deze juist werkt. Maar uiteindelijk is het redelijk simpel om deze krulborstel te gebruiken en kan je deze ook op verschillende manieren gebruiken. Net zoals alle ander styling tools uit de Keratin Protect lijn, heeft deze krulborstel een zachtgrijze en roségouden uitvoering.

Deze Keratin Protect Heated Barrel Brush is verrijkt met keratine en amandelolie, die tijdens het gebruik over je haren verdeeld worden . Deze thermische borstel heeft een doorsnede van 38mm. De hoogwaardige gemengde borstelharen zorgen voor mooie krullen en een veerkrachtige slag in je haren. Deze krulborstel beschikt over 5 temperatuurstanden, waarmee deze tot 180°C kan worden opgewarmd. Door deze technologie, kan de krulborstel binnen de 30 seconden de gekozen temperatuur bereikt hebben. Verder wordt de krulborstel automatisch uitgeschakeld na 60 minuten, dus mocht je vergeten zijn de krulborstel uit te zetten, dan gebeurt dit gelukkig automatisch. Iets dat ik heel fijn vind aan de styling tools uit de Keratin Protect lijn, is het lange meedraaiende snoer. Hierdoor heb je veel meer mogelijkheden en plaatsen waar je deze krulborstel kan gebruiken.

Superkracht – Superstyling – Supervorm

Met deze Heated Barrel Brush kan je verschillende looks proberen. Ik heb zelf gekozen voor een mix tussen krullen en slag voor een beetje meer volume. Ik heb van mezelf redelijk plat haar, met een beetje slag/krullen als ik mijn haren zo laat drogen. Maar het bovenste gedeelte van mijn haren, is heel plat en met een gewone krultang of stijltang kan ik hier niet veel aan veranderen. Daarom was ik zo benieuwd naar deze krulborstel, want misschien kon ik eindelijk wat meer volume in mijn haren creëren. Mocht je zelf ook benieuwd zijn op welke manieren je deze Heated Barrel Brush van Remington allemaal kan gebruiken, bekijk dan zeker eens dit filmpje.

En als je benieuwd bent naar het eindresultaat bij mij, bekijk dan zeker eens de voor en na foto’s hieronder. Ook al voelen de haartjes van deze krulborstel stug en hard aan, als je de krulborstel gebruikt dan merk je hier helemaal niets van.

Voor (mijn natuurlijke haren)

Na

Zoals je kan zien heeft deze krulborstel van Remington toch voor wat extra slag en volume gezorgd bij mij. Ik ben er in ieder geval zeer tevreden over. Als je eens geen zin hebt in krullen of stijl haar, dan is dit een goede haarstijl om eens uit te proberen. Verder is de Keratin Protect Heated Barrel Brush ook makkelijk om te gebruiken en ben je normaal gezien binnen de 15 minuten klaar. Vooral als mijn haren de avond ervoor zijn gewassen en aan de lucht opgedroogd, is deze styling tool perfect om snel mijn haren in model te brengen. Ik heb ook gemerkt dat deze krulborstel minder hitte afgeeft dan een krul- of stijltang, wat ideaal is met deze hittegolf waarin we zitten. Ik heb altijd al eens zo’n mooie slag in mijn haren willen hebben, maar met een stijltang is dit niet zo makkelijk om te bereiken, en ik ben niet zo’n held in het brushen van mijn haren.

Ik ben in ieder geval zeer tevreden met de werking van deze krulborstel. Ook al had ik er in het begin mijn twijfels over hoe dit zou werken. Dus mocht je eens wat meer volume of slag in je haren willen, zonder al te veel moeite te doen, dan is deze Heated Barrel Brush van Remington iets voor jou. Ook vind ik de styling tools van Remington goed betaalbaar, zeker voor de kwaliteit die je ervoor terug krijgt.

Je kan deze Remington Keratin Protect Heated Barrel Brush kopen bij bol.com voor maar €39,99. Verder kan je hier de gehele Keratin Protect lijn van Remington bekijken.


Zo, dat was het alweer voor mijn artikel van vandaag. Ik weet dat jullie lang op dit review hebben moeten wachten, dus ik hoop dat jullie ervan genoten hebben.

Heb jij al eens een krulborstel of styling tool van Remington gebruikt?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ik heb ontvangen om te reviewen.

See you soon!

Volg:
Share:

5 Reacties

  1. 31 juli 2018 / 15:22

    Ziet er goed uit, jouw haar glanst ook heel mooi! Ik heb er eentje van Philips maar dan zonder de keratine werking, dus deze vind ik zeker ook interessant!

    • 2 augustus 2018 / 09:18

      Dankjewel! Eerst snapte ik de werking van de krulborstel niet zo goed, maar uiteindelijk krijg je wel echt een effect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Dr. Hauschka Deep Infinity

Hi, Vandaag wil ik graag deze prachtige limited edition van Dr. Hauschka met jullie delen. Ik weet niet hoe het...

Close