Remington Keratin Protect Curling Wand

Hi,

Haarproducten zijn al een aantal keer op yaraloveshealthy verschenen, maar over styling tools voor je haar heb ik het nog nooit gehad. Na deze krultang een aantal keer getest te hebben, deel ik vandaag graag mijn mening met jullie.

Als je meer wilt weten over de Remington Keratin Protect Curling Wand, lees dan zeker verder.

Voor degene die mij op instagram volgen, is het misschien al wel duidelijk dat ik mijn haar vooral stijl draag. Op deze krultang van Remington na, heb ik maar 1 andere krultang die ik gebruik. Wat je op het eerst zicht al ziet, is dat dit een Curling Wand heeft en dus geen klepje heeft, wat ik persoonlijk zeer handig vind.

Deze Keratin Protect Curling Wand is verrijkt met keratine & amandelolie, wat ervoor zorgt dat je haren meteen verzorgd worden. Deze krultang heeft een doorsnede van 19-25 mm en is perfect voor indrukwekkende krullen en een mooie slag in je haar. Je kan zelf de temperatuur kiezen bij deze krultang, wat ervoor zorgt dat deze ook perfect te gebruiken is bij fijner haar. De PRO+- stand is perfect om je haar gezond te krullen bij een iets lagere temperatuur van 185°C.

Naast de Keratin Protect Curling Wand kan je ook een handige hoes en een handschoen in de doos terugvinden. Deze handschoen is vooral handig om je vingers te beschermen, terwijl je je haren rond de krultang draait. Zoals je kan lezen, heeft deze krultang van Remington zeer veel voordelen, waaronder ook een lang snoer. Zo ben je niet meer gelimiteerd in het krullen van je haren, en moet je niet vlakbij een stopcontact staan. Je kan zowel korte krullen in je haren creëren, als een mooie slag.

En wie vindt deze Remington Keratin Protect Curling Wand er nu niet mooi uitzien? Met zijn modieuze uitstraling in zachtgrijs en roségoud. Hiernaast is de krultang zeer licht en met zijn hoes, is deze krultang makkelijk mee te nemen op vakantie.

Ik zal jullie ook nog even het resultaat laten zien, en dan kan je zelf besluiten hoe fijn deze krultang is. Zoals jullie ondertussen wel al weten, is mijn haar redelijk plat/stijl van nature, en meestal stijl ik mijn haar ook nog. Dus het leek mij niet zo nodig om een voor foto naast het eindresultaat te zetten, maar mochten jullie het verschil iets beter willen zien, dan hoor ik het graag.

Ik ben voor iets lossere krullen gegaan, zodat er een mooie slag in mijn haren zou blijven. Maar als je steeds kleinere plukken neemt om te krullen, dan zal het effect weer helemaal anders zijn. Om het geheel helemaal af te maken, gebruik ik graag een beetje haarlak om de krullen te behouden. Ik zal nog even alle voordelen van deze krultang op een rijtje zetten.

 • De krultang warmt zeer snel op.
 • Handig in gebruik
 • Veelzijdig in gebruik
 • Lang snoer
 • Een handschoen en hoes bij de krultang is in de prijs inbegrepen.
 • Bescherming voor je haar, dankzij de amandelolie en keratine waarmee de krultang verrijkt is.
 • Temperatuur is regelbaar
 • Zowel voor personen met dik als fijn haar bruikbaar.

Je kan de Remington Keratin Protect Curling Wand voor €39,99 kopen.


Zo, ik denk dat het ondertussen wel duidelijk is hoe ik over de Remington Keratin Protect Curling Wand denk. Een zeer fijne krultang, die ik zeker aan jullie wil aanraden, mocht je een goede krultang onder de €50 zoeken. Momenteel ben ik ook nog de Remington krulborstel van de Keratin Protect lijn aan het testen, dus hier kunnen jullie ook een review van verwachten binnenkort. Ik denk dat je voor deze prijs geen betere krultang kunt vinden.

Ben jij al bekend met de styling tools van Remington?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product dat ik heb gekregen om te reviewen. 

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

  • 9 juni 2018 / 09:17

   Thanks! Ja, deze krultang van Remington is speciaal ontwikkeld voor fijn haar & verzorgt je haren ook meteen door de toegevoegde amandelolie en keratine.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn WK beautylook

Hi, Ik denk dat de meeste mensen ondertussen al wel weten dat het WK binnenkort begint. Speciaal voor onze Rode...

Close