Planner obsession

planner

Bron : Pinterest

Hi!

Vandaag ga ik het hebben over een nieuwe trend die heel blogland en youtube lijkt over te nemen. Namelijk mooie & praktische planners (agenda’s) omtoveren tot een waar kunstwerk.

Dit fenomeen komt voornamelijk voor in Amerika maar ook hier in Europa is de trend stilaan aan het beginnen. Zelf ben ik na een aantal youtube filmpjes zoals ; plan with me,.. ook in de ban van de prachtige planners aan het raken. Ik heb zelf vorig jaar uit New York een agenda van lilly pulitzer gekocht. In het begin vond ik deze wel fijn maar uiteindelijk begon het druk, onoverzichtelijk en niet mooi te worden. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe planner. Zo kwam ik terecht op de bekendste en populairste planner namelijk die van Erin Condren . Deze planners zijn prachtig en praktisch maar helaas ook duur. Zeker als je deze naar België moet laten overkomen. De gewone planners zijn nog het goedkoopste maar deze zijn een beetje ‘gewoon’ voor mij. Ik heb mijn oog laten vallen op dit prachtige stuk :

plannererin

 

 

Bron : Erincondren.com

Dit is een speciale editie met goud of zilver en verkrijgbaar in verschillende kleuren. Helaas kost deze normaal zo’n slordige $75 dollar…nu zijn deze afgeprijsd naar $30 omdat  deze nog van 2014-2015 zijn. Maar ze zijn ondertussen wel al uitverkocht. Dan vond ik op Etsy waar ik ook naar stickers voor in mijn planner op zoek ben gegaan dit merk : PlumPaperDesigns . Zij hebben ook prachtige planners voor maar € 29,51 euro wat natuurlijk een pak goedkoper is! Je kunt zelf kiezen of je de weekindeling per uur duurt, per ochtend,dag en avond,.. Zelf zou ik kiezen voor de ochtend,dag en avond indeling. Zo ziet een week er ook uit in de Erin Condren planners. En deze lijken mij ook veel handiger dan de indeling die mijn agenda nu heeft. Wat nog een pluspunt van plumpaperdesigns is, is dat jezelf kan kiezen in welke maand je planner begint. Dus voor nu bijvoorbeeld in mei of juni 2015. Dan bij de planner obsessie en trend hoort natuurlijk ook het versieren van je planner elke maand en week. Zo ziet zo’n versierde planner er dan uit bij de meeste :

Processed with VSCOcam with s1 preset

 

Bron : Elle Fowler (@missellefowler & @glamplanner)

Zelf heb ik juist stickers besteld zodat ik mijn huidige agenda toch nog een beetje kan opvrolijken. Stickers kan je vinden op Etsy bij o.a. deze shops : Alexstudio, helloashleyann, Karolinaskrafts, OhHelloStationeryCo, …

Was deze trend jouw al opgevallen?

liefsyara

 

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 9 november 2015 / 21:46

    Ja,ik ben ook helemaal 'om'. Veel leuker dan mijn digitale agenda. Zoek me suf naar winkels waar je leuke spulletjes kan kopen om mee te versieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy eats #3 Mini wok

Hi! Vandaag heb ik weer een healthy eats. Deze heb ik last minute uitgevonden toen ik ingrediënten had maar niet...

Close