#Pinterest gift ideas

Hi,

Vandaag is het helaas alweer tijd voor de laatste gift guide van het jaar. Ik hoop dat jullie genoten hebben, de voorbije weken en zelf een aantal ideetjes hebben opgedaan. Zoals jullie misschien al weten staat het artikel vandaag wat later online dan gepland, afgelopen zaterdag was er helaas geen artikel. Dit komt omdat ik sinds donderdag weer een virus heb opgepakt, en dus een paar dagen ziek was. Het gaat gelukkig al een stuk beter, dus vanaf nu moeten de artikelen weer volgens de planning online komen. Ben je benieuwd? Lees dan zeker verder.

 

Pour it up – Loavies

Deze glazen whiskeyfles is een echt statement in je huis volgens Pinterest. Ik heb dit soort flessen voor je alcohol in te bewaren al talrijke keren voorbij zien komen. Natuurlijk kan je hier ook een andere variant op vinden, misschien zelfs goedkoper. Deze whiskeyfles komt van Loavies voor €24,95 en kan je hier vinden.

Lightbox – Maisons du Monde

De meesten onderen jullie zullen wel eens een lightbox gezien hebben. Misschien heb je er zelf al een, maar dit lijkt me een perfect cadeau om te geven tijdens deze feestdagen. Je kan ondertussen al verschillende varianten hierop vinden, Hema heeft er bv. ook een. Deze lightbox is te koop bij Maisons du Monde voor €22,99 en kan je hier vinden.

Gouden sieradenbox – Sissy-Boy

Hoe leuk staat dit wel niet in je interieur? Voor een persoon die altijd leuke spulletjes in haar interieur heeft en niet zo heel veel juwelen heeft, is dit het perfecte cadeau. Zo kan je al je favoriete juwelen uitstallen in je homefunctional & pretty. Deze gouden sieradenbox is hier te koop bij de Sissy-Boy voor €17,99.

Gold Rudolph mug – New Look

Dit zou natuurlijk geen gift guide van mij zijn zonder op zijn minst 1 leuke mok. Deze keer heb ik gekozen voor een schattige mok, die een klein beetje een kerstthema heeft. Ik heb deze laatst zelf gezien in de New Look, en voor deze prijs kan je haast geen leukere tas vinden! Je vind deze tas hier via New Look voor maar €7,99.

Amsterdam sneeuwbol – De Bijenkorf

Toen ik deze sneeuwbol op de website van De bijenkorf vond, moest ik deze opslaan. Een klein cadeau, misschien iets minder functioneel maar wel speciaal. Deze sneeuwbol stelt de hoofdstad Amsterdam voor, hoe leuk is dat wel niet? Ik denk dat dit een cadeau is dat je aan veel verschillende personen zou kunnen geven. Natuurlijk is het extra leuk als deze persoon in Amsterdam woont of hier een connectie mee heeft. Je kan de Amsterdam sneeuwbol hier vinden via De Bijenkorf voor maar €9,95.

Goudkleurige ananas – Maisons du Monde

Ik heb zelf al een aantal keer zo’n gouden ananas voorbij zien komen. Het is altijd handig als de ananas dan ook een handig opberplekje heeft. Toen ik gisteren research aan het doen was voor deze gift guide, stond deze nog online. Helaas kan ik deze vandaag niet meer vinden op de website van Maisons du Monde. Misschien dat hij in de winkel zelf wel nog te vinden is. De goudkleurige ananas is te koop via Maisons du Monde voor €19,99. Als je toch ook zo’n ananas wilt, kan je altijd ergens anders kijken. Denk aan Zara home, H&M home, Sissy-Boy, Casa, …

Zo, dat was het alweer voor deze gift ideas en ook meteen de laatste van het jaar. Ik ben benieuwd om te horen wat jullie ervan vonden, en of jullie willen dat ik dit volgend jaar terug doe.

Vonden jullie dit een leuk concept & hebben jullie inspiratie op kunnen doen?

See you soon!

Volg:
Share:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Kneipp Patchouli & Silky Secret bodycrèmes

Hi, Vandaag wil ik graag een nieuwtje met jullie delen uit beautyland. Wisten jullie al dat Kneipp twee nieuwe bodycrèmes heeft...

Close