Pimp je kamer met Desenio posters

Hi,

Sinds ik terug verhuisd ben en mijn slaapkamer een hele make-over heeft gekregen, heb ik niet veel meer veranderd aan het interieur. Zo wil ik al een tijdje iets doen met de muur waar mijn bed tegen staat, aangezien deze redelijk kaal is. Toen Desenio mij contacteerde voor een samenwerking, was ik dan ook helemaal blij dat ik eindelijk deze lege, kale muur kon opfleuren.

Als je meer wilt weten over mijn posters van Desenio, lees dan zeker verder.

Wat is Desenio?

Desenio is een Zweeds bedrijf met een focus op Scandinavische posters. Desenio is opgestart in 2010 en momenteel al online aanwezig in 33 landen.

Hun visie?

Trendy en mooie kunstposters (die iedereen zich kan veroorloven) voor een Scandinavisch interieur.

Ik koos uiteindelijk voor 6 verschillende posters met lijsten. Zo heb ik 3 posters met zwarte lijsten gekozen voor aan de muur in mijn slaapkamer te hangen. Ik koos 2 posters met een gouden lijst en 1 poster met een zwarte lijst voor in mijn dressing.

Wat ik fijn vind aan de posters van Desenio, is dat deze van goede kwaliteit zijn en ze een zeer groot aanbod hebben van posters in verschillende categorieën. Dus of je nu posters wilt voor in de woonkamer, keuken, slaapkamer, kantoor of dressing, alles is mogelijk.

Slaapkamer

Namastay in bed – Leopard – New York City

Toen ik de poster met ‘Namastay in bed’ zag, wist ik meteen dat ik deze in mijn slaapkamer wou hangen. En omdat New York mijn favoriete stad is en een leopard mijn favoriete dier koos ik voor de 2 andere posters. Ik had zelf heel veel moeite met de posters uitkiezen, omdat Desenio zoveel keuze biedt met prachtige prints.

Dressing

Change – Lipstick

Voor in mijn dressing vond ik deze posters wel toepasselijk. Een poster met een lipstick omdat mijn make-up tafel zich ook in mijn dressing bevindt. En een quote is altijd een goed idee.

Prada Marfa

En natuurlijk kon de bekende Prade Marfa poster uit Gossip Girl niet ontbreken in mijn dressing. Misschien dat deze nog in mijn slaapkamer komt te hangen, maar dat is iets voor later.

Momenteel heb ik in samenwerking met Desenio een kortingscode ontwikkeld voor jullie, geldig op een groot deel van de Desenio posters.

Met de code “YLH” krijg je 25% korting op posters, t/m 31 januari. Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor handpicked/collaboration/persoonlijke posters.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit artikel over mijn Desenio posters te lezen. En hopelijk heb je nu een beetje inspiratie kunnen opdoen om mijn kortingscode te gebruiken. (:

PS : Vanaf gisteren ben ik officieel klaar met mijn examens. Dit wil zeggen dat ik deze week zoveel mogelijk artikelen ga vooruit schrijven zodat ik weer voldoende content heb voor jullie.

Dit artikel is een samenwerking met Desenio en bevat producten die ik heb toegestuurd om te testen.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 30 januari 2019 / 12:58

    Die Desenio posters (én kaders!) steken mijn ogen altijd zo erg uit. Leuke exemplaren heb je gekozen ook. Vooral die lipstick vind ik leuk. Die past inderdaad wel pérfect in een dressing met make-up tafel. Leuk. x.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy Eats #15 : Vegetarische Mexicaanse taco’s

Hi, Aangezien het al even geleden is, leek het mij wel tijd voor een nieuwe Healthy Eats. Vandaag deel ik...

Close