Persoonlijke update : Eindwerk stress

Hi,

Ik weet dat het al een hele tijd geleden is dat ik iets nieuws op mijn blog heb geplaatst. Het spijt me! Maar ik was aan het einde van mijn stage en ik ben afgelopen week voor het eerst in twee maanden terug naar school gegaan. Mijn stage is dus helaas afgelopen, ik had nooit verwacht dat ik dit spijtig zou vinden. Maar ik mis de bewoners nog steeds elke dag. ūüôĀ Voor nu heb ik ongeloofelijk veel stress rond mijn eindwerk. Mijn eindwerk moet maandag ingeleverd worden en ik ben dan toch al enkele uurtjes klaar. Maar dan begon de stress, mijn definitieve versie wou niet opslagen in word. Ik had mijn document het laatst opgeslagen in de ochtend en sindsdien heb ik veel aangepast en bijgevoegd. Ik heb al geprobeerd om dit in een ander document op te slagen, maar helaas werkt dit ook niet. Op zulke momenten haat ik mijn macbook en word 2011 enorm hard. Ik heb het document als pdf proberen opslagen en dit lukt wel! Maar heel mijn paginanummering was verdwenen en spijtig genoeg is dit niet een gemakkelijke paginanummering. Ik moest vanaf een bepaalde pagina beginnen tellen en een aantal pagina’s verder kon deze nummering pas verschijnen. Ik heb het document nu wel al eenmaal afgeprint zonder paginanummering zodat ik toch nog een voorbeeld heb in de ergste situatie. Maar als ik dit document niet kan afdrukken met paginanummering kan ik het niet digitaal doorsturen naar mijn leerkrachten en dubbelzijdig afprinten en inbinden. En dat inbinden moet ook nog lukken want, ik heb een inbindmachine gekocht en bij mij lukt dit niet. Nu heb ik alles toch nog op tijd afgekegen en dan gebeurt dit…

Gisteren ben ik nog tot 1 uur opgebleven omdat ik ook de inbindmachine aan het testen was, wat uiteindelijk een epic fail was. Maar ja, wat kan ik er aan veranderen.

Het kan zijn dat er vanaf morgen opnieuw nieuwe posts online verschijnen en anders zeker volgende week. Sorry voor deze hele rant, maar ik moest even mijn struggles kwijt.

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

4 Reacties

  1. 22 mei 2016 / 14:05

    Heel herkenbaar die stress, want één van de belangrijkste toetsen van mijn opleiding heb ik komende weken. Ik wens je heel veel succes in ieder geval!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #10 : Esmée van esméelifestyle.nl

Hi, Zoals je kan zien staat er weer eens een nieuwe post online! Want het is donderdag en natuurlijk komt...

Close