Outfit Les Couleurs de Noir x Uriage event

Hi,

Afgelopen donderdag mocht ik samen met Jolien meegaan naar het Les Couleurs de Noir x Uriage event in Gent. En aangezien de kleur zwart in de naam van het make-up merk verstopt zit, besloot ik voor een zwarte outfit te gaan.

Als je benieuwd bent naar mijn outfit, lees dan zeker verder.

Jumpsuit : Zara – Oorbellen : Veritas – Handtas : Zara – Schoenen : Puma Basket Hearts 

Zoals je kan zien besloot ik voor een zwarte jumpsuit van de Zara te gaan, een kledingstuk dat ik normaal gezien niet zo snel zou dragen. Nu had ik deze jumpsuit speciaal gekocht voor het grote feest van mijn grootouders, dus ik was blij dat ik de outfit nog eens kon aandoen. Normaal gezien zou ik een strapless bh aandoen bij deze jumpsuit, maar voor nu had ik een bh met iets meer detail op de rug, wat eigenlijk nog wel een mooi effect gaf.

Wie een heel artikel aan het Les Couleurs de Noir x Uriage event wilt zien, stay tuned! En ik moest natuurlijk ook nog een foto hebben in de instagram spot van de avond.


Ik hoop dat jullie het leuk vonden om nog eens mijn outfit te zien, ik probeer vaker dit soort artikels online te zetten, maar ik heb het momenteel redelijk druk dus dan kan ik wat minder foto’s maken.

Wat is jouw go to zwarte outfit?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

1 Reactie

  1. 26 september 2018 / 14:39

    Ik draag nooit zwart, dus een go to zwarte outfit heb ik niet echt haha. Deze staat je wel erg leuk overigens! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Urtekram Morning Haze

Hi, Wie mijn blog al een tijdje volgt, weet misschien dat ik al eerder een review over de Urtekram producten...

Close