Nyx powder puff lippie

Hi,

Vandaag wou ik graag de nieuwste lipproducten van Nyx cosmetics laten zien. Namelijk de Nyx cosmetics powder puff lippie lip creams. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ben al een tijd grote fan van de liquid lipsticks. Dus toen Nyx met een nieuw lipproduct op de markt kwam, namelijk een powder lip cream, was ik meteen geïnteresseerd.

Ik ben zo snel mogelijk naar de Nyx winkel in Antwerpen gegaan om alle kleurtjes eens te swatchen. Hierdoor ben ik op mijn 3 favorieten gekomen, namelijk Squad Goals, Pop Quiz & Teenage Dream. In dit artikel geef ik mijn first impression en laat ik jullie de kleurtjes uitgebreid zien door middel van swatches.

Squad Goals – Pop Quiz – Teenage Dream

 

Het eerste dat mij al meteen opvalt na het vergelijken van de kleur op de verpakking en de werkelijke kleur geswatcht op mijn arm, is dat de verpakking de kleur veel donkerder weergeeft. Naast deze drie iets opvallendere kleurtjes, zag ik vooral bruine tinten. De bruine tinten zijn momenteel zeer populair, maar helaas niet echt iets voor mij en mijn huidskleur.

Op de verpakking krijg je al meteen een beter beeld van de kleurtjes. Ik heb er nog over nagedacht om ook swatches op mijn lippen te laten zien, maar ik dacht dat het wel voldoende was om de swatches op mijn arm te laten zien. En nee, ik heb er niet opgelet dat ik de drie kleuren die op elkaar volgde heb genomen. Maar zoals ik al zei, zijn de andere kleuren vooral bruine tinten.

Nog zo iets wat maakte dat ik nieuwsgierig was naar deze producten. De sponsapplicator om je lip cream aan te brengen. Het is misschien niet altijd even hygiënisch, maar hoe slim is dit?

Zeker voor iemand met droge lippen, lijkt dit mij heel fijn. Je moet wel even duwen op de tube vooraleer er wat kleur op de applicator komt, maar je voelt amper dat je een kleurtje op je lippen aanbrengt. Mijn eerste indruk is in ieder geval zeer goed.

Ik vind het idee van een sponsapplicator en powder lip cream alleen al zeer interessant. Als je dit dan nog eens mengt met de prachtige tinten en pigmentatie van Nyx lipproducten en de betaalbare prijs, dan krijg je een fantastisch product. Dit product doet mij vooral denken aan de oude Lancôme juicy tubes en lipgloss van vroeger. Toch heeft Nyx er voor gezorgd dat je een mooie, matte kleur op je lippen krijgt, zonder al het plakkerige gedoe.

Aangezien dit geen review is, heb ik de houdbaarheid van de lip creams niet uitgebreid kunnen testen. Ik weet natuurlijk niet hoe het zit met eten, maar je kan zeker nog een mooie kleur verwachten na een aantal slokken water.

Hierboven kan je nog even de swatches van de drie kleuren bekijken. Ik weet niet of het ondertussen al veranderd is, maar voorlopig kan je de Powder Puff lippie’s alleen in de Nyx winkels vinden. Toen ik onlangs in Utrecht in de Douglas was, vond ik de nieuwste producten van Nyx nog niet.

Dus momenteel kan je deze lip creams in de Nyx cosmetics winkels vinden voor €9,30.

Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden dat er wat meer beauty artikelen online komen. Na een poll op Instagram ben ik er achter gekomen, dat jullie zowel de beauty als de food/health artikelen graag lezen, maar toch het liefst wat meer beauty op yaraloveshealthy zien. Ik ben dan ook druk bezig met nieuwe producten te testen voor jullie, en jullie kunnen nog een aantal beauty artikelen verwachten. But don’t worry, er komen zeker nog een aantal leuke food/health artikelen en recepten online.

Mocht er iets specifieks zijn waar jullie graag een review over willen zien, please let me know! 

Kende jij de Nyx Powder Puff lippie’s al?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

    • 13 februari 2018 / 11:44

      Dat valt nog redelijk goed mee. Zolang je met de top van de applicator werkt gaat dit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #27 : Lesley van Mylittlehappiness.nl

Hi, Het is vandaag donderdag, dus tijd voor een nieuwe Meet The Blogger. Tijdens deze 27ste editie stel ik jullie...

Close