Noughty To The Rescue

Hi,

Een tijdje geleden mocht ik een aantal haarverzorgingsproducten van Noughty ontvangen om te reviewen. Na deze uitgebreid getest te hebben, deel ik vandaag graag mijn mening met jullie. Ik ben een beetje later da normaal, door de drukke periode waarin ik zat toen ik de producten ontving.

Als je benieuwd bent naar wat ik van de Noughty haarverzorgingsproducten vind, lees dan zeker verder.

Noughty is een 97% natuurlijk haarverzorgingsmerk geproduceerd in de UK. Ze gebruiken alleen maar natuurlijke & kwalitatieve ingrediënten. De meesten onder jullie zullen ondertussen al wel bezig zijn met alleen maar natuurlijke, dierproefvrij producten te gebruiken. Zelf begin ik er steeds meer en meer op te letten, zeker nu ik semi-vegetarisch leef.

‘Time to get Noughty.’

Noughty heeft in totaal 4 verschillende lijnen. Pumped Up is geschikt voor fijn & futloos haar. Deze lijn geeft volume en body aan je haar en is olievrij. Wave Hello is geschikt voor krullend of golvend haar. Zeg dag tegen bad hair days met deze lijn. De krullen worden gedefiniëerd, verzacht en gehydrateerd. Care Taker is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid. Deze lijn werkt verzachtend voor de hoofdhuid, kalmerend en hydraterend. Zo is voor iedereen wel iets wils.

Alle Noughty producten zijn ook nog eens mild, waardoor iedereen in de familie deze kan gebruiken. De natuurlijke ingrediënten, zoals kokosolie, olijfolie, zee kelp, blauwe kaasjeskruid bloem & arganolie, zorgen ervoor dat het haar heerlijk ruikt, aanvoelt en er goed uitziet.

De Noughty producten zijn parabeen, sulfaat, siliconen en petrochemicaliën- vrij. Elk product is geschikt om te gebruiken als vegetariër en veganist. Er worden geen van de Noughty ingrediënten op Bambi, Lassie of Skippy getest. Wie vind dit nu niet fijn? 

‘The Noughty choice – Vegan Friendly’

Zelf heb ik de To The Rescue lijn uitgetest waarin je een shampoo, conditioner, intense moisture treatment en leave-in conditioner hebt. Het enige product dat ik nog niet heb kunnen testen is de leave-in conditioner, maar die komt snel genoeg aan de beurt.

De Noughty To The Rescue lijn is bedoeld voor pluizig, droog en beschadigd haar. Als je haar moet herstellen na teveel hitte te gebruiken of het bleken van je haren, dan is deze lijn jouw redder in nood. De To The Rescue lijn werkt voedend en hydraterend in op je haren.

Het eerste dat ik merkte, was dat alle producten een heel fijne geur hebben.

Noughty To The Rescue Shampoo 

De shampoo is doorschijnend van kleur en zeer vloeibaar. De geur is zeer goed aanwezig en ruikt totaal niet chemisch. Wanneer ik de shampoo laat inwerken in mijn haren, merk ik dat er voldoende schuim wordt gevormd. Terwijl je je haren aan het wassen bent, voel je dat ze goed worden gereinigd. Misschien niet het meest aangename gevoel, maar voor mij is het prima. Na het gebruiken van de shampoo voelen je haren helemaal fris en gereinigd.

Noughty To The Rescue Intense Moisture Treatment

Toen ik er achter kwam dat er een haarmasker in de To The Rescue lijn zat, werd ik meteen blij. Ik ben grote fan van haarmaskers, en af en toe zorgen deze voor een beetje verwennerij tijdens het wassen van je haren. Maar niet elk haarverzorgingsmerk verkoopt haarmaskers. Deze treatment bevat zoete amandel en zwarte haver.

Zoals je kan zien ziet het masker er heel luchtig en romig uit. De consistentie van dit masker is iets dikker dan deze van de conditioner. Als je niet zo heel veel tijd hebt, dan kan je dit masker gebruiken ipv de conditioner of maar 5 minuten in je haren laten. Zelf heb ik een paar keer 3 van de 4 stappen geprobeerd, dus na de shampoo en het haarmasker de conditioner ook gebruiken. Nadat ik al deze stappen heb uitgevoerd, voelen mijn haren fris gewassen en gevoed.

Noughty To The Rescue Conditioner

In tegenstelling tot de shampoo, heeft de conditioner een witte kleur en is deze veel romiger van textuur. Wat natuurlijk logisch is, als je bedenkt dat conditioners een voedende werking hebben. Zowel de shampoo als de conditioner van de To The Rescue lijn bevatten zoete amandel en zonnebloemzaadjes. De conditioner brengt makkelijk aan en voelt voedend. De perfecte afsluiting van een heel haarverzorging’s ritueel.

Noughty Leave-in conditioner

Natuurlijk weet ik niet of deze producten op lange termijn helpen om je haren te herstellen, omdat ik deze geen 3 maanden na elkaar heb gebruikt. Maar ik vind ze in ieder geval fijn en ik geloof toch dat ze mijn haren hydrateren en voeden, vooral de treatment.

shampoo – conditioner – leave-in conditioner – intense moisture treatment

Hierboven kan je de consistentie van alle 4 de producten uit de To The Rescue lijn bekijken. Zoals je ziet zijn de shampoo en conditioner het meest vloeibaar.

Heb je beschadigd haar en wil je eens iets nieuws & natuurlijk proberen, dan raad ik je zeker aan om de Noughty To The Rescue lijn eens uit te proberen. Of anders kan je altijd nog uit de 3 andere lijnen van Noughty kiezen.

Alle Noughty shampoos en conditioners zijn verkrijgbaar in 250ml voor €7,99. Het intensief hydraterend masker is verkrijgbaar in 300ml voor €9,99. De Noughty producten zijn verkrijgbaar bij Di!.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Voor de afgelopen 2 weken is er geen nieuwe Food Diary online gekomen, gewoon omdat ik deze even beu was. Ik hoop dat jullie van mijn review genoten hebben, ik hoor het graag!

Ken jij de Noughty producten al?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

Dit artikel bevat een product(en) dat ik heb ontvangen om te reviewen.

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Kruidvat Spa Secrets Bodymists

Hi, Kruidvat heeft al 2 jaar een luxe spa & welness collectie in zijn assortiment, genaamd Spa Secrets. Sinds kort...

Close