Nivea Body Mousse

Hi,

De Nivea Body Mousse is ondertussen al een tijdje verkrijgbaar in de winkels. Toen ik deze een tijdje geleden bij de Kruidvat zag, besloot ik meteen de 2 varianten te kopen, zodat ik deze kon testen voor jullie. Toen deze Body Mousse net uitkwam, zag je deze op een heleboel beautyblogs voorbij komen. Hierdoor vroeg ik mij af of deze Body Mousse ook echt zo fijn is. Ondertussen is er ook al een andere variant met framboos en witte thee verkrijgbaar.

Als je benieuwd bent naar wat ik van de Nivea Body Mousse vind, lees dan zeker verder.

Ik vind dat Nivea slim is geweest door deze Body Mousse’s speciaal op de droge huid af te stemmen. Want ik weet niet hoe het met jullie zit, maar mijn benen zijn na de koude wintermaanden altijd iets droger dan normaal. Hierdoor was ik dan ook redelijk benieuwd naar de donkerblauwe variant voor de droge tot zeer droge huid.

Een bodylotion in mousse-vorm met een fluffy structuur die 48 uur zou hydrateren en onmiddellijk intrekt, klinkt perfect & handig voor die drukke dagen.

Nivea Body Mousse – droge tot zeer droge huid

Aangezien mijn benen de laatste paar weken redelijk droog waren en jeukte, besloot ik de Body Mousse voor de droge tot zeer droge huid als eerste te testen. Ik heb deze Body Mousse uiteindelijk een week getest en ik moet zeggen dat ik niet helemaal overtuigd ben. Ja, de textuur en het aanbrengen van de mousse verloopt fijn, maar is deze echt geschikt voor de zeer droge huid? Ik merkte dat mijn benen een dag later, zelfs een paar uur later nog altijd even veel jeukte en droog aanvoelen. Ik weet niet goed of het aan mijn huid ligt. Ik heb wel gemerkt dat mijn armen wel goed gehydrateerd en verzorgd waren, deze voelde meteen zacht aan. Dus als je vooral last hebt van droge en jeukende benen, zou ik deze variant niet aanraden.

 

 

Nivea Body Mousse – droge huid

Na het testen van de Body Mousse voor de zeer droge huid, was ik toch wel benieuwd of deze variant een ander effect zou hebben op mijn huid. Van zodra je de fles opent, komt de typische Nivea geur je tegemoet. Ik merk dat de geur bij de andere variant iets minder aanwezig is, vooral tijdens het aanbrengen van de Body Mousse. Ik was redelijk verrast toen bleek dat mijn benen na het gebruiken van de variant voor de droge huid, zachter aanvoelden. Verder is het al even geleden dat mijn benen zo hard jeukte van de droogheid. Deze Body Mousse is dus zeker aan te raden om op de droge huid te gebruiken.

Maar hoe werkt deze Body Mousse nu juist en hoe breng je deze aan?

Voor het aanbrengen is het belangrijk dat je de bus eerst goed schud. Spuit dan een kleine hoeveelheid in je handen en breng deze zo aan op je hele lichaam. Pas op, een kleine hoeveelheid is zeker genoeg. De Body Mousse trekt snel in en zou niet plakkerig aanvoelen. Ik moet wel even opmerken, dat de donkerblauwe variant een beetje plakkerig aanvoelde bij mij.

Uiteindelijk komt de textuur van een ‘gewone’ bodylotion tevoorschijn en smeer je gemakkelijk je lichaam hiermee in.

Zoals jullie wel weten heb ik onlangs de Dove Shower Mousse getest en hier was ik redelijk tevreden over. Het lijkt wel of de trend om verzorgingsproducten in mousse-vorm uit te brengen steeds hipper word. Ik kan jullie vertellen dat ik zeer tevreden ben over de lichtblauwe variant voor de droge huid. De variant voor de zeer droge huid, werkt bij mij iets minder. Maar test zeker degene uit die jij wilt en die volgens jou het beste bij jouw huidstype past.


Zo, dat was het alweer voor mijn review van deze Nivea Body Mousse’s, ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen. Ik ben momenteel nog een aantal verzorgingsproducten voor het lichaam aan het testen, dus er zullen zeker nog genoeg reviews online komen op yaraloveshealthy.

Wat vind jij van de body lotions in mousse-vorm?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
L’Oréal Paris Sugar Scrub zuiverend & Pure Clay masker

Hi, Wie mijn Kruidvat haul van een tijdje terug heeft gezien, weet dat ik een van de L'Oréal Paris Sugar...

Close