New year’s challenge : 1 week vegan eten

Bron : http://asideofsweet.com/antioxidant-packed-dragonfruit-pitaya-bowls/  

Hi,

Long time no see, I know. Maar ik kan jullie eindelijk zeggen dat dit vanaf nu voorbij is. In mijn afwezigheid zijn er beveiligingslekken ontstaan op mijn website, waardoor deze ook tijdelijk afgesloten was. Nu dit eindelijk is opgelost en ik weer een beetje tijd in mijn drukke leven (school) heb gevonden, kan ik opnieuw beginnen met bloggen. Ik hoop dat jullie mij blijven volgen, want er zullen spannende dingen komen. (:

Aangezien het bijna 2017 is en iedereen wel goede voornemens heeft, leek het mij leuk om eens een challenge te doen. Ik ga namelijk volgende week (vanaf 3 januari wegens omstandigheden) 1 week proberen vegan (veganistisch) te eten. Nu is het voor mij niet zo moeilijk om geen vlees meer te eten, maar het de grote hinderis voor mij zal kaas zijn. Dat en het feit dat ik niet zo veel verschillende soorten groenten lust. Nu is het groente gedeelte redelijk simpel om op te lossen door terug te beginnen met juicing. Toch wil ik dit eens proberen aangezien ik al een tijd struggle met een aantal kwaaltjes, waaronder migraine. Daarom hoop ik door dit een week uit te proberen dat ik een aantal voordelen van vegan eten opmerk en van daar zullen we zien hoe het verder gaat. Mijn vraag aan jullie is ; hebben jullie al een vegan gegeten?

Want ik daag jullie uit om samen met mij het vegan eten een week uit te proberen. Ik heb al een aantal recepten gevonden via de site van albert heijn, pinterest en deliciously ella. Als jullie nog andere lekkere vegan recepten hebben, hoor ik het graag!

Dus, wie doet er met mij mee? (:

Alvast een happy 2017 en stay tuned voor meer artikelen in verband met nieuwjaar!

Volg:

3 Reacties

  1. 30 december 2016 / 14:16

    Goede challenge! Ik ga zeker mee doen, heb nog wel wat receptjes uit the green happiness.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Healthy eats #6 : Acaï bowl

  Hi, Vandaag is het weer eens tijd voor een recept! Ik weet dat het redelijk stil is geweest op...

Close