New! Plum paper planner

IMG_1744

Hi!

Zoals je misschien hierboven al kunt zien heb ik een nieuwe agenda!

Laatst heb ik geblogd over de hele ‘planner decorating’ trend en dat ik er ook al in beland ben. Vorige week is mijn nieuwe planner van Plum paper designs bezorgd. Ik heb deze via hun etsy shop besteld en ben helemaal in love. Naast deze planner heb ik ook op etsy stickers gekocht maar deze zal ik apart laten zien in een sticker haul. Vandaag gaat het om mijn nieuwe aanwinst. Ik heb deze helaas nog niet kunnen gebruiken omdat ik ervoor heb gekozen dat deze agenda in juni begint. Deze loopt van juni 2015 tot mei 2016 voor extra maand(en) moet je bij betalen en ik wou dat ik er een extra maand had bij genomen. Nu eindigt mijn agenda volgend jaar in mei terwijl ik nog een maand (juni) naar school moet. Dom dom dom dat ik ben… maar goed laten we verder gaan met de planner.

IMG_1745IMG_1747IMG_1751Dit is hoe het maandoverzicht eruit ziet.

IMG_1753IMG_1756

 

Dit is hoe een week eruit ziet. Dit is dus ook hoe de Erin Condren planners eruit zagen. Ik hoop dat dit samen met de stickers die ik heb besteld op etsy er net zo praktisch en mooi zal uitzien als al die planners die je op instagram en youtube ziet.

Deze planner heeft mij rond de dertig euro gekost en ik heb erbij nog een fitness gedeelte bijgekocht.

IMG_1761

IMG_1762IMG_1763Zoals je misschien op de eerste foto al hebt gezien, kan je de planner helemaal customizen door jouw monogram en naam op de voorkant te laten zetten. Dat was het weer al, ik hoop dat een deel van mijn stickers binnenkort binnenkomt zodat ik een ze aan jullie kan laten zien! (:

liefsyara

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Planner obsession

Bron : Pinterest Hi! Vandaag ga ik het hebben over een nieuwe trend die heel blogland en youtube lijkt over...

Close