New in : Mascha planner

Hi,

Vandaag laat ik jullie een item zien dat ik juist een week heb. Namelijk de mascha planner, deze planner is ondertussen al redelijk populair op social media. En aangezien ik zelf ook dol ben op planners en agenda’s en eens een nieuwe wou uit proberen, heb ik ook de mascha planner gekocht.

Ik zou wel niet aanraden om deze planner via bol te kopen, aangezien ze mijn gereserveerde planner zijn kwijtgespeeld.

Maar goed, tijd voor een first impression. Ik ben deze planner nu al een week aan het gebruiken en tot nu toe heb ik nog niet veel klachten.

De mascha planner is te koop via bol en in verschillende boekenwinkels in Nederland voor €24,95.

Allereerst wil ik eerst even zeggen wat ik vind over de prijs van deze planner. Qua indeling kan je de planner vergelijken met de beroemde Erin Condren life planners. Maar bij deze planner komen geen zotte verzendkosten of aanpassingen kijken. En uiteindelijk krijg je ook een aantal leuke items en stickers bij deze planner. Je hebt zowel een maandoverzicht als een weekoverzicht in deze planner. Met de stickers kan je heel makkelijk je naam op de voorkant schrijven of een leuke quote.

De weekoverzichten komen in totaal in 4 verschillende kleuren, zodat niet elke week hetzelfde is.

Verder krijg je voor de prijs van €24,95 naast de planner ook nog een heleboel stickers. Je krijgt de verschillende maanden (6x elk), een aantal lege gekleurde vakjes, een aantal handige stickers (to do, birthday, little things, to buy en to go) en nog wat kleine kleurrijke stickers.

Naast al deze leuke en handige stickers krijg je ook nog een notes boekje, 2 kaartjes en 2 gouden stickervellen. 1 stickervel is met hartjes, bolletjes en sterretjes en het andere is een met alle letters van het alfabet. Met deze laatste kun je dus perfect overal je naam of initialen op zetten.

Het enige dat ik nog even over deze planner wou zeggen is dat het mogelijk is dat de buitenkant beschadigd raakt. Als je de planner mee wilt nemen naar je werk of school, zou je hier wel voorzichtig mee moeten omgaan.

Buiten die opmerking ben ik na een week nog altijd tevreden met mijn planner. Ik heb zelf ook een Erin Condren planner gehad en de indeling van deze planner is even goed en werkt goed als je graag een weekoverzicht hebt met per dag verdelingen, zodat je bepaalde ‘categorieën’ kan gebruiken. En met een maandoverzicht werken is altijd overzichtelijk voor belangrijke afspraken of events.

Gebruik jij graag een planner, zo ja welke?

See you soon!

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 17 oktober 2017 / 13:55

  Wat handig! Ziet er super praktisch uit en mooi ook.

 2. 18 oktober 2017 / 20:10

  Ik heb zelf geen planner, maar deze ziet er wel tof uit!

 3. 20 oktober 2017 / 09:38

  Fijn is de planner he! Ik gebruikte hem zelf ook al een tijdje, maar sinds mijn vakantie ligt hij helaas weer te verstoffen! Maar als ik dit dan weer lees dan heb ik zin om gelijk weer te gaan beginnen!

  LIEFS
  Rosita Elise onlangs geplaatst…Backpacken in Bali | Deel 3 | TravelMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Glucosamine & omega-3 supplementen

Hi,   Vandaag ga ik het hebben over iets dat misschien wat minder vaak op mijn blog komt. Ik ga...

Close