New in : inspirational books

Hi,

Vandaag laat ik jullie nog eens mijn nieuwste aanwinsten op het gebied van boeken zien.

De laatste tijd zijn er 2 boeken uitgekomen die ik al een tijdje op het oog had, namelijk ‘Eet als een atleet’ van I’m a foodie & ‘From blog to brand’ van Laurentine Van Landeghem. En na wat wachten ben ik eindelijk in deze boeken kunnen beginnen lezen.

Ben je benieuwd wat mijn first impression is van deze boeken? Lees dan zeker verder.

From blog to brand – Laurentine Van Landeghem

Zelf volg ik Laurentine al sinds vorig jaar op social media. Ze maakt al een tijdje leuke vlogs die je een kijkje geven in haar drukke girlboss leven. Wat het voor mij nog aantrekkelijker maakt om de vlogs te bekijken is het feit dat ze in Antwerpen woont. Zo krijg je meer te zien van Antwerpen, maar ook van alle plaatsen in België waar Laurentine komt. Ik keek dus enorm uit naar dit boek, al vanaf dit in haar vlogs te zien was. Dankzij het pre-orderen van haar boek via de website van Clouds of fashion ben ik een van de eersten die haar boek mocht ontvangen en lezen.

Ik zit nog zeker niet op de helft van dit boek, maar tot nu toe heb ik nog geen moment spijt gehad van deze aankoop. Dus een review van dit boek zit er denk ik wel aan te komen. Je kan Laurentine volgen via Instagram en  Youtube en natuurlijk heeft haar brand Clouds of fashion (COF) ook voldoende social media kanalen. Je kan Laurentine’s boek kopen via standaard boekhandel, de Clouds of fashion webshop , in een van de Clouds of fashion winkels of via bol.com vanaf 14/11 voor €19,99.

Babe, you got this. –  Martje Haverkamp & Emilie Sobels

Ik had dit boek al een paar keer op Instagram voorbij zien komen en was hier wel in geïnspireerd. Toen ik dit boek ook daadwerkelijk in de winkel zag liggen, heb ik het dan ook meteen gekocht. In dit boek zie je vooral interviews tussen allerlei girlbosses voorbij komen. Ik moet eerlijk toegeven dat het wat moeilijker leest, doordat het vooral interviews zijn en minder het volledige verhaal van 1 persoon. Maar als je inspiratie nodig hebt of motivatie, dan is dit boek zeker iets voor jou.

Je kan ‘Babe, you got this’ kopen in de standaard boekhandel of bij bol voor €17,99.

Eet als een atleet – I’m a foodie (Saraï Pannekoek, Vera Wisse & Titia van der Stelt)

Aangezien ik zelf diëtist-student ben en momenteel ook veel met sportvoeding bezig ben, had ik mijn oog al snel op dit boek laten vallen. Ik ben ondertussen een grote fan van i’m a foodie en hun eerste boek genaamd ‘Eet als een expert’. Nu ze hetzelfde concept wouden toepassen op sportvoeding en het voedingspatroon van een sporter, ongeacht welk level sporter leek dit mij ook wel een interessant boek. Het heeft even geduurd, maar ik heb er toch voor gekozen om dit boek te gaan kopen. Zoals je ziet heb ik al meteen wat tabs aangebracht die handen zouden kunnen zijn voor mijn studie en voor tijdens het sporten, life of a future dietitian. Ik vind het tot zover zeker een aanrader voor elke sporter, iedereen die met voeding/sport bezig is of gewoon als je altijd al wat meer over sportvoeding te weten wou komen. Want zoals vermeld in ‘Eet als een atleet’, een goede (sport)voeding kan je prestaties doen stijgen/verbeteren.

Je kan dit boeken kopen via de I’m a foodie website (http://www.iamafoodie.nl), bol.com of in de standaard boekhandel voor €23,50. Op hun website kan je ook vragen stellen aan een diëtist, verschillende fabeltjes en feitjes over voeding te weten komen en nog veel meer!

Zo, dat waren mijn nieuwe aanwinsten op het gebied van boeken. Ik hoop dat dit jullie inspireert om te lezen of zelf nieuwe boeken te ontdekken. (:

Welke boek heb jij als laatste gelezen/gekocht?

Ps : Mijn nieuwe blogschema (maandag – woensdag – vrijdag – zaterdag) is vanaf nu te bekijken in de sidebar. Mocht iemand geïntereseerd zijn in een interview voor ‘meet the blogger’ gelieve mij hieronder een reactie achter te laten of een mailtje te sturen naar info@yaraloveshealthy.com. Ik kan pas de donderdag opnieuw opnemen in mijn blogschema als ik nieuwe kandidaten heb voor ‘meet the blogger’. Eventuele gastbloggers mogen mij ook altijd een mailtje sturen, nieuwe inspiratie is altijd welkom!

See you soon!

Volg:

3 Reacties

 1. 12 november 2017 / 13:18

  Wat een leuke boeken! Ik ben vooral benieuwd naar het eerste boek.

  • 12 november 2017 / 13:37

   Ja tot nu toe is het heel inspirerend. Het kan dat mijn review van 'from blog to brand' binnen de twee weken al online komt. (:
   Liefs,
   Yara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
New in : Mascha planner

Hi, Vandaag laat ik jullie een item zien dat ik juist een week heb. Namelijk de mascha planner, deze planner is...

Close