New in : books

Hi,

Het is weer enige tijd geleden sinds ik jullie mijn nieuwste boeken liet zien, die ik de komende tijd ga lezen. En aangezien ik momenteel even de tijd heb om terug boeken te lezen en ik komende vrijdag op vakantie vertrek, had ik weer wat boeken nodig. Ik heb zelf ook een e reader, die heel fijn is om te gebruiken. Dus als ik voor een langere periode om vakantie ga en veel boeken wil meenemen, dan gebruik ik mijn e reader. Maar er gaat toch niets boven het lezen van een boek, waarvan je de pagina’s telkens moet omdraaien. Ben ik de enige die het fijn vind om nog steeds echte boeken te lezen ipv een scherm?

Als je benieuwd bent naar mijn 3 nieuwste boeken, lees dan zeker verder.

Verras me – Sophie Kinsella

Ik ben al jaren fan van de boeken van Sophie Kinsella, ook bekend als Madeleine Wickham. Zij had een van de eerste romans die ik heb gelezen geschreven en sindsdien volg ik alle nieuwe boeken van haar op. Ik heb dan ook al haar boeken die in het nederlands zijn uitgebracht gelezen. Sophie Kinsella is vooral bekend van de serie Shopaholic. Haar vorige boek dat vorig jaar is uitgekomen, ‘mijn niet zo perfecte leven’ is ook een echte aanrader en is iets anders dan de boeken die zij normaal schrijft.

Café zon & zee – Jenny Colgan

Vaak zorgt de cover van een boek ervoor dat ik de samenvatting op de achterkant wil lezen. Dus als de cover aantrekkelijk is en wat er op de achterkant geschreven staat interesseert mij, dan is de kans groot dat ik het boek zou kopen. En voor de een of andere reden vind ik het leuk om zomerse boeken tijdens de winter te lezen.

Eens gegeven – Charlotte De Monchy

Van Charlotte de Monchy heb ik al eerder boeken gelezen, en deze kan ik zeker aanraden. Ik weet ook nog maar juist dat dit een nederlandse auteur is. Wat ik persoonlijk heel leuk vind, want ik vind dat er nog niet genoeg nederlandse auteurs zijn.  Zij schrijft echt typische romans die zich ook telkens op een andere plaats afspelen. Deze keer speelt de roman zich af in Amsterdam, terwijl een andere roman zich in Ierland afspeelt.

Ik vind het echt geweldig om met een boek in slaap te vallen, dus ik probeer zo veel mogelijk te lezen. Ik merk wel dat het de laatste tijd wat minder lukt, omdat ik zoveel werk heb en dan vaak liever een serie zit te kijken. Mochten jullie een review van een van deze boeken willen zien, dan hoor ik het graag! Als je een goed boek aan het lezen bent, dan kan het zijn dat je ineens twee uur verder bent. Dus als je wilt dat de tijd snel vooruit gaat, lees dan zeker een boek. Ik nog toen ik elke dag de trein moest nemen om terug naar huis te gaan, dat het lezen van een boek ervoor zorgde dat de tijd veel sneller voorbij ging. En het zorgt er ook voor dat je wat meer gefocust bent en minder snel in slaap valt, wat natuurlijk altijd handig is als je op de trein zit.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het niet al te erg vinden dat er gisteren geen Food Diary online gekomen is. Ik vond het erg dat ik mijn review van de Moschino geur zo laat heb kunnen plaatsen, aangezien ik redelijk trots ben op dit artikel en de foto’s. Daarom leek het mij leuk om dit artikel wat meer de aandacht te geven. Ik wil jullie alvast bedanken voor de lieve reacties op dit artikel, love you! Ik ben momenteel druk bezig met het schrijven van artikels voor de komende weken, aangezien ik vrijdag al op vakantie vertrek. Het kan alleen zijn dat er deze donderdag geen nieuwe Meet The Blogger online komt, aangezien ik nog geen antwoorden heb ontvangen van een van de bloggers. Ook is mijn blog binnenkort 3 jaar, dus ik vroeg mij af of jullie graag een winactie willen? Zo ja, laat me dan zeker weten van welke producten/merk jullie een winactie willen zien op yaraloveshealthy.

Lees jij ook graag boeken? Zo ja, welk genre lees jij het liefst?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

9 Reacties

 1. 28 maart 2018 / 16:30

  Ik heb ze alle 3 toegeviegd aan mijn to-read lijstje! Hij puilt inmiddels uit, niet normaal, 32 boeken… Een review van de boeken zou ik wel leuk vinden :).

  • 1 april 2018 / 14:40

   Ooh, leuk om te horen! Ik ga zeker aan de slag met het schrijven van boek reviews.

 2. 29 maart 2018 / 08:58

  Dat zien er zalige boeken uit om binnenkort in de tuin te lezen! Ik lees wel zoveel mogelijk van een e-reader omdat ik gewoon té veel lees. Dus enerzijds voor de prijs en anderzijds voor de bomen 😉

  X Lazy Bird

  • 1 april 2018 / 14:39

   Wat spijtig, je kan misschien op de trein of bus een beetje lezen? Zo gaat de tijd sneller voorbij en kan je als je thuis bent verder met andere taken.

 3. 31 maart 2018 / 06:24

  Eens gegeven lijkt me leuk, want dat andere boek (9 maanden zonder?.. dacht ik) vind ik ook heel fijn om te lezen en het is een leuk verhaal. Even wat anders. Ik hoop dat je er een review over schrijft 🙌

  • 1 april 2018 / 14:38

   Van zodra ik het boek uitgelezen heb, zal ik werken aan het schrijven van een review!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Moschino Pink Fresh couture – Review

Hi, Zo'n drie jaar geleden heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de parfums van Moschino. In 2016 kocht ik...

Close