New Hema stuff

new hema stuff header

Hi,

Vandaag deel ik met jullie mijn nieuwe aanwinsten van de Hema. Aangezien ik twee dingen nodig had van de Hema besloot ik vorige week om even snel te gaan kijken. En natuurlijk kwam ik met meer dan twee dingen thuis. Als je wilt weten wat ik allemaal heb geshopt bij de Hema, lees dan zeker verder!

deskplanners

dailyplanner2

dailyplanner3

dailyplanner

Dit is het eerste item waarnaar ik op zoek was. Ik had deze desk planner al een aantal keer bij Lilia van Lilylike.com voorbij zien komen en het leek mij wel een handig iets. Zeker nu ik momenteel weer in een hele drukke periode zit met mijn stage, eindwerk en eindexamens. Dus toen ik deze eindelijk vond, was ik dolblij. Op de bovenstaande foto’s kan je zien hoe de binnenkant eruit ziet. Je hebt dus zeven kolommen voor elke dag 1. En plaats genoeg om taken van die dag op te schrijven. En op de achterkant van elke pagina heb je ook een to do list en nog wat extra schrijfplaats. Erg handig dus, om een weekoverzicht te houden.

weeklyplanner1

weeklyplanner

De tweede planner die ik heb gekocht bij de Hema is een weekly planner. Deze bevat ook elke dag van de week maar dan in post it vorm. Wat natuurlijk ook handig is aangezien je zo die post its op je bureau, muur, deur,.. kunt plakken. Zo wordt je altijd aan iets herrinert.

hema stuff

Nog iets waarvoor ik naar de Hema ben geweest is een notitieboek. Aangezien ik vaak samenvattingen schrijf met de hand waardoor mijn notitieboeken snel vol zijn. Had ik nog een extra notitieboek nodig voor de komende examens. En die van de Hema zijn erg handig en goedkoper dan een ander merk. En de meeste zien er ook altijd zo vrolijk uit.

eifeltoren

eifeltoren2

Als laatste heb ik deze super mooie koper gekleurde eiffeltoren gekocht waarop allemaal lampjes zitten. Ik heb deze al een aantal keer voorbij zien komen bij verschillende bloggers, maar opeens zag ik deze in de Hema staan en ik was helemaal verliefd. Ik zal nog even laten zien hoe deze eruit ziet met alle lampjes uit. Deze eiffeltoren heeft 17€ wat ik totaal niet veel vond en het helemaal waard vind.

eifeltorens

Can you see how pretty it is? 

Dat waren al mijn aankoopjes van de Hema, ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen!

Shop jij veel bij de Hema?

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

13 Reacties

 1. 13 april 2016 / 06:12

  Hele leuke aankopen! De deskplanner heb ik ook en gebruik ik altijd voor mijn blog. Die sticky notes lijken me ook nog wel erg handig!

  Liefs

 2. 13 april 2016 / 18:21

  Wat een leuke aankopen! Die Desk Planner heb ik ook en gebruik ik echt graag, zeker nu ik het wat drukker heb. Dat notitieboekje met die stipjes is echt mooi. <3

 3. 14 april 2016 / 06:19

  Leuke dingen heb je gekocht, vind de planner heel handig!

 4. 14 april 2016 / 10:21

  Zo leuke spulletjes! Die lamp is ook super! Ik heb nog over die desk planner zitten twijfelen, die lijkt me ook zo handig.

 5. 15 april 2016 / 12:13

  Wat een leuke spulletjes! Ik ben gek op de Hema!

 6. 15 april 2016 / 14:17

  OH beide aankopen vind ik leuk!

  Ik wou dat de hema een online webshop begon. Dan kon ik alles importeren haha!

  Die lampjes in de eiffeltoren zijn ook supergaaf.

 7. 16 april 2016 / 09:35

  Hema heeft altijd zoveel leuke spulletjes. Zeker hun school/office/planner spullen vind ik heel leuk. Die week planner heb ik ook! Ideaal om je leven een beetje gestructureerder te krijgen. Mooi hoor!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Daily face makeup essentials

Hi, Vandaag laat ik jullie mijn dagelijkse makeup essentials zien. Dit zijn vooral de zes items die ik voor mijn gezicht...

Close