New in : Gigi Hadid x Maybelline

Hi,

Ja hoor, je ziet het goed vandaag ga ik nog eens een beauty artikel schrijven! Vandaag wil ik het namelijk even met jullie hebben over de nieuwe collectie van Gigi Hadid in samenwerking met Maybelline. Je bent waarschijnlijk al tal van reviews tegengekomen op andere blogs, maar ik was zelf toch ook een beetje benieuwd. Ik heb gekozen om een lipstick, lipliner en oogschaduwpalette te kopen bij de kruidvat. Ben je benieuwd geworden naar de producten? Lees dan zeker verder.

Maybelline Gigi Hadid Matte lipstick – Erin

Als eerste was ik natuurlijk op zoek naar een lipstick. Geloof mij, als er een ding is dat ik elke dag opheb is het wel lipstick. Helaas was er bij mij in de kruidvat nog maar keuze tussen twee kleuren. De andere kleur was iets te licht en nude voor mij. De ‘erin’ kleur is een beetje aan de donkere kant. Maar zelf vind ik het een mooie kleur voor in de herfst/winter maanden. Natuurlijk moest ik bij deze lipstick ook even de bijpassende lipliner kopen. Wat mij wel opvalt is dat de lipstick en lipliner maar iets meer dan €1 in prijs verschillen. Persoonlijk zou je dan even goed alleen de lipstick of lipliner kunnen kopen. De lipstick is te koop voor €9,99 in o.a. kruidvat.

 

Maybelline Gigi Hadid lipliner – 14 Erin

Ik weet eigenlijk niet goed waarom ik de lipliner ook heb gekocht. Ik dacht vooral aan mijn lezers, ik wou jullie graag een setje producten laten zien. Helaas heb ik niet goed naar de prijs gekeken. De lipliner kost €8,49, wat geen groot verschil is met de lipstick. Tja, de kleur komt wel mooi overeen met de lipstick en er komt zeker genoeg kleur van de lipliner af. Ik heb ook nog even swatches gemaakt van de lipstick en lipliner, zodat jullie een beter idee krijgen van de kleur. Mijn excuses als niet alle foto’s goed zijn, ik moet nog wat bijleren rond het maken van productfoto’s. Toen ik nog een beautyblog had, was dit een groot deel van de soort foto’s die ik moest maken.

En toen viel mijn oog op de oogschaduwpalette’s…

Maybelline Gigi Hadid eye contour palette – GG02 cool/clair

Ik heb gekozen voor een palette met kleuren die ik meestal niet gebruik. Spijtig genoeg kon ik de binnenkant van het palette niet bekijken en de prijs was ook nergens aangegeven. In het kleine palette zitten vier verschillende kleuren. Ook hier heb ik nog wat swatches van gemaakt om een goede impressie te geven. Wat mij enorm verraste was de grootte van de verschillende oogschaduws toen ik het palette opendeed. Ik vind dat de verpakking doet vermoeden dat de oogschaduw die in dit palette te vinden is, veel groter is.

Zoals je kan zien is de close-up foto van de oogschaduw kleuren gemaakt na het swatchen. Mijn excuses hiervoor, ik had ervoor ook al een aantal foto’s gemaakt. Helaas waren deze te wazig om te gebruiken. Op de swatch is duidelijk te zien dat de kleuren wel een goed pigment hebben. Toch vind ik dit oogschaduwpalette de €17,99 die ik ervoor betaald heb niet waard.

Ik weet dat dit technisch gezien geen review is, toch wou ik nog even mijn mening over deze collectie kwijt. Mij lijkt het alsof de verpakking het beste aan het product is. De verpakking is natuurlijk een echte eye catcher. Toch vind ik de kwaliteit en de binnenkant van de producten het geld niet waard. De lipstick vond ik nog wel meevallen op het eerste zicht. Maar dit oogschaduwpalette is in mijn ogen een grote teleurstelling. Als je bekijkt wat je bij andere merken voor €17,99 krijgt, vind ik dit een beetje weinig.

Heb jij al producten van de Gigi Hadid collectie geprobeerd?

Wil jij meer beauty artikelen op mijn blog zien verschijnen?

 

 

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 24 november 2017 / 06:51

    Wat jammer dat dat oogschaduw palette tegenvalt .. Was er ook super benieuwd naar! Wel hele mooi kleuren en de verpakking vind ik ook zo mooi <3

  2. 27 november 2017 / 12:00

    Jammer van het oogschaduwpalette zeg! Die is inderdaad best prijzig. Zelf vind ik de palettes van I Heart Make-up heel goed, daarbij krijg je echt waar voor je geld!
    Anna onlangs geplaatst…Mijn random wishlist voor SinterKerst!My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #16 : RositaElise.nl

Hi, Ja hoor, het is eindelijk weer tijd voor 'meet the blogger'! Ik hoop dat ik jullie hier even blij...

Close