New favorite jackets

favo jasjes header

Hi,

Vandaag wil ik graag met jullie mijn nieuwe favoriete jasjes delen. Misschien valt het jullie op dat alle drie de jasjes van de Zara komen? Wel, ik ben soort van obsessed geworden met de Zara. De laatste tijd blijf ik er leuke items vinden. Het is allemaal begonnen met het middelste jasje, mijn geliefde roze leather jacket. Er zit wel nog een riem bij het jasje, maar zelf gebruik ik deze niet.

Wil je meer weten? Lees dan zeker verder!

IMG_2466

IMG_2467

Dit jasje heeft mij €50 gekost, en ik heb er nog geen minuut spijt van gehad. Funny story de eerste keer dat ik dit jasje probeerde te kopen kwam ik erachter dat ik mijn bankkaart thuis was vergeten.

Gelukkig heeft dit mij er niet van weerhouden de volgende dag naar de dichtsbijzijnde Zara te gaan en dit jasje toch te kopen. Je kan het misschien zien aan de ‘kreukels’ in de mouwen, ik heb dit jasje al minstens tien maal aangehad. Ze verkopen dit jasje ook in een blauwe en okergele kleur. Zelf heb ik ook de blauwe versie gekocht omdat ik zo dol ben op dit jasje. De okergele versie niet, omdat dit niet echt mijn kleur is. Het liefst combineer ik dit jasje met een simpele jeans (donkerblauw of zwart) en een oversized wit t-shirt.

IMG_2495

IMG_2491

IMG_2492

Deze zwarte zijden bomber van de Zara is iets dat ik normaal niet meteen zou kopen. De kleinste maat die ze hadden was een medium, waardoor deze wat losser zit. Maar het geeft zo een fijn gevoel als je deze aanhebt. De bomber is gemaakt uit een iets dikker materiaal waardoor je deze tijdens frisse zomeravonden kan aandoen. Of tijdens zomerdagen aangezien het de laatste tijd niet zo warm is geweest. Maar om helemaal eerlijk te zijn, heb ik deze bomber vooral gekocht voor dit prachtige design. Op de voorkant is het heel subtiel, maar op de achterkant van het jasje loopt het design helemaal door. Persoonlijk zou ik deze laten open hangen, maar dat is mijn persoonlijke stijl.

IMG_2456

IMG_2450

IMG_2451

Dan nu het laatste jasje, een prachtig legergroen cropped jacket. Het jasje is gemaakt uit een zeer dunne stof waardoor het ideaal is voor dit soort weer. Het spijt me voor het kleurverschil op de foto’s. Ik heb zogoed als alles geprobeerd, maar de camera wou de kleuren van het jasje niet goed opnemen. De eerste foto ligt het dichts bij de eigenlijke kleur van het jasje. Het leuke detail is de vlinder boven het linkerborstvakje en bovenaan de linkermouw. Het is een vrij simpel jasje, maar dit detail maakt het voor mij iets uniek.

Dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vonden en tot morgen voor de tweede #summerproof! En als jullie graag meer fashion artikelen zien, dan hoor ik het graag. (:

See you soon!

liefsyara

 

 

 

 

Volg:
Share:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
#Summerproof : At home pedicure

Hi, Vanaf vandaag wil ik een nieuwe rubriek online gooien genaamd #summerproof. Ik weet dat dit misschien een beetje laat...

Close