New! Erin Condren life planner

Hi!

Vandaag wil ik het met jullie graag hebben over mijn Erin Condren life planner.

Degene die deze blog al volgen weten dat ik in het verleden heb gepraat over de nieuwe ‘planner trend’. Nu wil ik jullie laten weten dat ik eind mei een Erin Condren ready to ship life planner heb gekocht. Deze loopt nog tot eind december. Ik ben zeer blij dat ik toch nog een life planner heb gekocht voor dit jaar. Mede omdat er een nieuwe versie uit is sinds 9 juni. Deze is natuurlijk ook nog altijd heel mooi en praktisch maar de kleine dingen zoals de gekleurde stipjes aan de zijkant van een pagina en de mooie datums ga ik zeker missen. Daarom ben ik blij dat ik toch nog een life planner voor de rest van 2015 heb gekocht. Ook al ben ik stom geweest om niet meteen in april een life planner te kopen. Nu moest ik de mooie kleuren van april en mei missen. Natuurlijk zal ik eerst even wat foto’s laten zien van mijn mooie life planner.
(null)
Ik heb $25 dollar betaalt voor deze ready to ship life planner. Vanaf april werd deze dus voor de helft verkocht (hij kwam van $50). De verzendkosten waren $20 wat opzich veel is, maar geloof me de verzending word met fedex gedaan en zodra deze is verzonden kan je het pakket volgen en binnen de week is het binnen!

Wat het concept ‘ready to ship’ betekent is dat je een kant-en-klare planner krijgt zonder gecustomized cover. Maar hiervoor krijg je bij je pakket een kortingscode van $10 wat betekent dat je de meeste covers gratis krijgt als je ze personaliseert, buiten de verzendkosten natuurlijk. Dit is hoe mijn planner eruitziet met mijn nieuwe cover :

(null)

Een uitgebreider artikel met meer en betere foto’s zal later nog verschijnen. Ik zit nu in mijn tweede ‘echte’ week dat ik deze planner gebruik en ik moet alles nog verder ontdekken. Ook zal ik in dit artikel verwijzen naar mijn plum paper planner en deze twee een beetje vergelijken.

Verder kan ik als jullie dit willen ook een aantal etsy shops aanraden en tips geven i.v.m de stickers?

Hope you enjoy!

liefsyara

Volg:
Share:

3 Reacties

 1. Luna
  5 juli 2015 / 08:13

  Heey Yara! Hij is echt super mooi. Ik heb er ook net een besteld! Hoe ging dat met importbelastingen enzo? Want dat moet toch als het van buiten de eu komt? 🙁

  • yaraloveshealthy
   Auteur
   5 juli 2015 / 12:43

   Er zijn geen importbelastingen, gelukkig!
   Het word met Fedex verzonden wat wel €20 verzendkosten kost maar binnen de week geleverd is.
   Maar hij is zijn geld helemaal waard! (:

 2. Elsje
  17 augustus 2015 / 11:13

  Ik wil wel meer
  Weten over de etsy stickers!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Book : A Vintage Wedding

  Hi, Vandaag ga ik iets doen dat ik nog nooit heb gedaan maar wel altijd al wou doen. Namelijk...

Close