New books

PicMonkey Collage

Hi,

Vandaag wil ik graag met jullie mijn nieuwste boeken delen. Buiten mijn ‘gewone’ leesboeken, meestal chicklits, romans,.. heb ik de laatste weken vier andere boeken gekocht. Ik heb het nieuwe boek van Rens Kroes gekocht, omdat ik hier heel benieuwd naar was en het toevallig in de boekenwinkel zag. Verder had ik On  life van Anna Nooshin gekocht, spijtig genoeg had ik On top nog nooit gelezen omdat ik het nergens vond. Dus heb ik On top besteld bij de boekenwinkel. Als laatste heb ik eindelijk het boek van Maria Kondo genaamd Spark joy gekocht. Ik heb het eerste boek nooit gekocht, maar omdat in dit boek de opruimmethodes met afbeeldingen wordt voorgesteld, naast de tekst leek dit boek effectiever voor mij. Als je meer wilt lezen, lees dan zeker verder!

book1

book5

On the go – Rens Kroes

Ik heb zelf de twee vorige boeken van Rens Kroes ook al, maar dit boek leek mij veel interessanter omdat ze in dit boek spreekt over food & snacks bereiden op voorhand. Verder geeft ze haar tips op de beste bewaarmethodes en bakjes enzo,…

Dus ik kan niet wachten om in het boek te beginnen.

book2

book3

On top – Anna Nooshin

Dan heb ik het boek On top van Anna Nooshin eindelijk ook eens kunnen kopen. Momenteel ben ik in dit boek begonnen. Ik heb al heel veel goeds over dit boek gehoord, dus ik kan niet wachten tot ik wat verder ben.

IMG_2518

book6

On life – Anna Nooshin

Dan heb ik ook nog On life van Anna Nooshin gekocht. Grappig genoeg ben ik dit boek eerst in de winkel tegengekomen. On top ben ik nog maar een keer tegengekomen in de winkel en toen wou ik het bijna kopen, maar vond ik dat het boek er te beschadigd uitzag. Eindelijk heb ik het boek kunnen bestellen en nu heb ik dus beide boeken. (:

IMG_2512

book4

Spark joy – Marie Kondo

Als laatste heb ik het boek van de beroemde Marie Kondo gekocht. Ik ben ondertussen al begonnen met opruimen, maar ik ga niet zo extreem hierin zoals de bedoeling is. Ik begin rustig deel voor deel, zodat ik klaar ben met alles tegen dat ik ga verhuizen. Ik ben benieuwd wat ik nog allemaal tegenkom in dit boek, maar dat is afwachten.

Voorlopig heb ik wel genoeg boeken om de vakantie door te komen, zowel als ontspanningsliteratuur als inspiratieliteratuur.

Willen jullie mijn mening weten over een van deze boeken? Wat voor soort boeken lees jij?

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 6 juli 2016 / 11:38

    jaaa Marie Kondo boek ben ik ook erg benieuwd naar! daar wil ik wel een review van zien 🙂

  2. 6 juli 2016 / 14:38

    Dit zijn allemaal boeken die ik nog niet ken. Je hebt me benieuwd gemaakt naar de boeken van Anna Nooshin. Op dit moment lees ik zelf “Het waarom meisje” van Zarayda Groenhart, maar lees ik ook graag thrillers van Nicci French en Harlan Coben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
#Summerproof : Summer legs

Hi, Vandaag is het alweer tijd voor de tweede editie van #summerproof. Ik heb van vele onder jullie te horen...

Close