My skincare favorites

headerr Hi,

Vandaag wou ik graag met jullie mijn skin care favorites delen. Ik heb namelijk al een aantal jaar last van een vette huid die ik goed moet verzorgen. Door deze producten te gebruiken heb ik mijn huid al drie jaar onder controle. Ik heb wel nog vaak last van onzuiverheden maar dat komt vooral door de stress die ik heb gehad de voorbije periodes. Als je mijn skincare favorites wilt weten, lees dan zeker verder!

clarisonic

Clarisonic

Dit handige gezichtreinigingsmachientje heeft waarschijnlijk het meeste mijn huid geholpen en ‘gered’. Deze reinigingstool is al een aantal jaar zeer populair in de Verenigde Staten en het Verenigd Koningrijk. Maar sinds een twee jaar (denk ik ?) kan je Clarisonic ook in België en Nederland kopen. In België kan je deze kopen bij de Ici Paris XL. In Nederland weet ik het niet zo goed maar ik geloof wel dat je Clarisonic daar ook kan kopen.

clarisonic close up

Wat de Clarisonic eigenlijk doet is je huid ‘wassen’ met water en een cleanser. Zodat je dit niet met je handen moet doen want, hoe vaak je je handen ook wast er zullen altijd wel bacteriën op je handen achterblijven die je zo op je gezicht overdraagt. Door een reinigingsborstel te gebruiken zoals een Clarisonic voorkom je dit. Plus het is zo gemakkelijk en duurt maar 1 à 2 minuten voor je hele gezicht is gewassen. Dit is ook ideaal om na het verwijderen van je make-up alle resterende restjes eraf te wassen. De Clarisonic werkt met ‘pulsen’ dit wel zeggen dat zelf wordt aangeven wanneer je naar een ander deel van je gezicht kan gaan, zodat elk deel op je gezicht even goed is gewassen. Ik raad deze zeker aan bij mensen die ook met een vette huid, acne,.. struggelen. Aangezien dit voor mij persoonlijk goed heeft geholpen. Maar een dermatoloog kan je bij acne wel het beste helpen. Ik gebruik mijn clarisonic zowel ‘S morgens als ‘S avonds.

Bioderma Solution micellaire démaquillante

bioderma

Een ander ‘hulp’middel dat ik elke dag voor mijn gezicht gebruik is het micellair water van Bioderma. Ook dit is bij velen redelijk bekend. Ik koop dit in de apotheek en gebruik het voor mijn make-up er elke avond mee af te halen. Het verwijdert zowel gezichts als oog makeup. En is eigenlijk geschikt voor elk huidstype. Je kan wel nog een blauwe of een groene versie van deze fles kopen. Afhankelijk van je huidtype. Ik weet niet goed wat ik hier verder nog kan over zeggen. Het helpt mij om mijn huid te kalmeren aangezien het een neutrale makeup remover is.

bioderma close up

Neutrogena visibly clear pink grapefruit facial wash

neutrogena

Dit product is van Neutrogena en is een cleanser die ik elke morgen met mijn Clarisonic gebruik. Ik gebruik deze cleanser vooral in de ochtend omdat het een fris gevoel achterlaat op je huid. En natuurlijk ook omdat de geur van pink grapefruit heel  verfrissend is. Neutrogena is ook een merk dat is aangeraden door dermatologen en goed is voor de onzuivere/ onrustige huid.

neutrogena close up

Cetaphil Moisturising lotion

cetaphil

Als laatste skincare favorite laat ik jullie mijn crème/moisturizer zien. Deze is van Cetaphil wat wederom een product/merk is dat dermatologen aanraden en een neutral product is zonder toegevoegde parabenen, geurvrij,…

cetaphil close up

Ik gebruik deze moisturizer in de ochtend en avond vlak nadat ik mijn gezicht heb gereinigd met mijn makeup remover en met mijn Clarisonic met cleanser op. Ik dep eerst mijn huid droog met een handdoekje. (Dat ik alleen voor mijn gezicht gebruik.) Dit is ook iets dat jullie wil aanraden, het is altijd beter om je huid (zowel gezicht als benen) droog te deppen met een handdoek aangezien dit je huid minder uitdroogt. Verder vind ik dat deze crème de huid goed hydrateert en verzorgt. Het is vooral bruikbaar voor mensen met een gevoelige of droge huid.

 

Dat waren mijn skincare favorites, ik hoop dat jullie dit leuk vonden. Als je mij tips wilt geven om mijn blog te verbeteren, mag je altijd deze enquête invullen. Alvast bedankt!

Wat zijn jouw skincare favorites?

See you soon!

liefsyara

 

Volg:
Share:

8 Reacties

 1. 5 april 2016 / 09:25

  heel herkenbaar ik vind de clarisonic mia 2 ook echt geweldig! ik had gisteren een hele droge huid, even met de clarisonic en ik heb weer een lekker glim hoofdje die glad is!

 2. Odette Wesseling
  5 april 2016 / 10:19

  Zo'n apparaat is echt mega chill! Ik gebruik er ook vaak zo een! Vooral als mijn huid erg onrustig is.

 3. Mariska
  5 april 2016 / 11:31

  Een reinigingsborstel maakt echt verschil! Ik heb dan wel een andere, maar die is bij mij ook in korte tijd favoriet geworden 😀

 4. 5 april 2016 / 14:58

  Voor mij enkele onbekende merken, maar het klinkt wel goed 🙂

 5. 5 april 2016 / 21:47

  Biodermaaa! In Parijs heb ik een fles ingeslagen, heerlijk spul! Haha! En ooh, wat wil ik graag een Clarisonic! Hele fijne favorieten! 🙂

 6. zazazoobeauty
  6 april 2016 / 13:11

  Leuke producten. Een reinigingsborstel staat ook al heel lang op de wishlist hier. Het liefst zou ik voor de Visapure gaan

 7. 6 april 2016 / 15:17

  Leuk om te lezen! Heb de laatste tijd erg last van een onrustige huid, dus misschien dat ik die laatste eens ga proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Mijn top 5 relax tips

Hi, Vandaag wou ik met jullie mijn top vijf relax tips delen. Aangezien ik het zelf met periodes heel druk...

Close