My Jewellery – outfit

Hi,

Voor vandaag heb ik weer eens een outfit post voor jullie. Zoals de meesten onder jullie wel gemerkt hebben, zijn er net een aantal zomerse dagen gepasseerd. Dit gaf mij de mogelijkheid om een aantal van mijn nieuwe items van My Jewellery te dragen.

My Jewellery is een toffe webshop met een groot aanbod aan juwelen, kleding & nog veel meer accessoires. Naast een webshop heeft My Jewellery momenteel al 10 fysieke winkels verspreid door Nederland. Mijn zomerse outfit in deze outfitpost, draait helemaal rond mijn gestipte haarband en parelmoer met goud oorbellen. My Jewellery heeft een groot aanbod aan leuke haaraccessoires, waaronder deze roze met stippen.

Zoals je kan zien vind ik het niet erg om eens te mix en matchen met verschillende prints. Deze outfit is perfect zomerse dagen en kan zowel doorheen de dag als ’s avonds gedragen worden. Ik zou alleen wel de schoenen verwisselen voor leuke sandalen of hakken.

 

Haarband : My Jewellery – Oorbellen : My Jewellery – Playsuit : Zara – Schoenen : Converse


Zo, dat was het alweer voor deze outfitpost. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om een aantal My Jewellery items te zien. Binnenkort zullen er weer wat meer outfits komen op wekelijkse basis.

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

 

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 27 juli 2019 / 06:35

    Hij staat je echt zo goed, ze hebben altijd zulke toffe items!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Urban Decay Naked Reloaded

Hi, Vandaag wil ik graag een van mijn nieuwe favoriete oogschaduwpalette's met jullie delen. Zoals de meesten onder jullie wel...

Close