My favorite earrings

Hi,

Vandaag leek het mij leuk om eens mijn favoriete oorbellen te laten zien. Ik ben de laatste paar maanden steeds meer in de ban van statement earrings. Ik heb drie paar oorbellen om te laten zien, en ze zijn allemaal budgetproof. Mijn excuses dat er de afgelopen 2 dagen geen artikel online gekomen is. Ik heb het gevoel dat ik eindelijk genezen ben van mijn ziekte en terug kan beginnen te werken. Vanaf woensdag kunnen jullie elke week een leuk recept in het kerst/feestdagen thema verwachten. Deze keer geen ‘healthy eats’, maar een gewoon recept want met de feestdagen mag dit natuurlijk wel eens.

Ben je benieuwd naar mijn favorieten? Lees dan zeker verder.

Primark 

Deze oorbellen zijn iets korter dan de andere, maar maken toch een echt statement vind ik. Ik heb deze afgelopen zomer bij de Primark gekocht voor onder de €10. Ik denk dat je zo’n klassiek paar wel op veel plaatsen kan vinden.

H&M

Deze prachtige oorbellen van H&M zijn perfect om een outfit op te leuken, en je hebt geen juwelen meer nodig naast deze oorbellen. Ik vind dit paar op zich al fabulous genoeg. Als je niet zo van de langere, iets zwaardere oorbellen houdt, is dit misschien niets voor jou. Dit paar heb ik al een hele tijd en ik ben er nog altijd dol op.

H&M – €9,99

Dit is mijn absolute favoriet van het moment en heb ik nog niet zo lang geleden gekocht bij de H&M. Helaas kon ik de zwarte variant niet vinden, maar het witte paar kan je hier vinden. Ik vind dit een iets chiquer paar, dat heel je outfit meteen professioneler maakt. Ik vind deze niet alleen leuk voor de feestdagen, maar ook heel het jaar door. Vooral tijdens de winter als je vaak een iets donkerdere outfit aanhebt, kan dit leuk zijn.

Sorry voor het iets kortere artikel dan jullie van mij gewend zijn. Ik beloof jullie wel dat er de komende weken enkele leuke artikelen rond de feestdagen online gaan komen. En gelukkig heb ik nog een heleboel kandidaten voor ‘meet the blogger’, zodat deze rubriek elke donderdag online kan blijven komen.

Wat zijn jouw favoriete juwelen op het moment?

Volg je mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Meet the blogger #18 : Karen van Dressinginlabels.com

Hi, Vandaag is het alweer tijd voor een nieuwe 'meet the blogger'. Deze week stel ik jullie graag voor aan...

Close