My current favorites

currentfavorites
Hi,

Vandaag ga ik mijn favorieten op het moment met jullie delen. Enjoy!

currentfavorites2

1. Cosmopolitan 

Allereerst heb ik de Cosmopolitan omdat deze al een tijdje mijn favoriete tijdschrift is geworden. Ja, ik ben een van de weinige personen die nog graag iets op papier leest zoals een tijdschrift en boek. In de cosmo staan elke maand wel leuke tips ivm fitness en health. En zoals jullie al weten van deze blog ben ik daar graag mee bezig.

IMG_1827

2. Naked smoothie

Deze had ik al ontdekt en uitgeprobeerd toen in Londen en New York ben geweest en natuurlijk zijn ze enorm lekker. Afgelopen week heb ik ze in supermarkten bij mij in de buurt gezien en moest ik ze natuurlijk uitproberen! Ze zijn alleen wel een beetje prijzig namelijk €2,50 per flesje dus niet iets voor elke dag. In België heb ik nog maar drie verschillende smaken gevonden. Ik heb ze bij de Delhaize en Albert Heijn gezien.

IMG_1828

3. Slimming body guide 2 van Inlovewithhealth 

Een week of twee geleden heb ik de vier verschillende ebooks van Lisa van http://www.inlovewithhealth.nl gekocht. En ik kan ze nu al aanraden! Ik heb haar slimming body guide nog niet volledig gevolgd maar ik maak zeker gebruik van al haar recepten. Ze maakt gezonde varianten op guilty pleasures die nog altijd heel lekker zijn. Ook op haar website kan je een heel aantal recepten vinden voor als je de ebooks niet wilt kopen. Als je je leven helemaal wilt omgooien en gezond wilt leven is dit zeker een aanrader. Vooral omdat het niet zo ‘streng’ is als de bbg van Kayla Itsines. En je kan zelf kiezen hoe je de slimming body guide wil gebruiken, of je deze alleen wil gebruiken voor de recepten of helemaal wilt volgen. It’s all up to you! En hiernaast heeft ze ook nog een heel boek vol recepten geschreven namelijk Healthy pleasures .

IMG_1829

4. Erin Condren Life Planner

Natuurlijk kan mijn nieuwe planner niet onbreken!

Hierover heb ik al een volledig review geschreven dat je terug kan vinden op mijn blog. Dus meer zal ik er niet over zeggen buiten dat ik er helemaal zot van ben.

 

Dat was het alweer voor vandaag. Tot woensdag!

liefsyara

 

 

Volg:
Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Erin Condren Life Planner review

Hi! Vandaag ga ik eindelijk mijn review met jullie delen over de Erin Condren Life Planner.

Close