My christmas wishlist

Hi,

Vandaag deel ik graag mijn wishlist voor kerstmis met jullie. Er staan niet zo heel veel items op, maar toch een paar waar ik al een tijdje naar uit kijk.

Het grootste gedeelte bestaat uit boeken, zowel boeken die handig zijn voor mijn opleiding als motivatieboeken als leesboeken. Juist als je geen geld hebt voor veel boeken, vind je er een heleboel die je graag zou willen lezen. Er is iets misgegaan met mijn collage, waardoor het vierde item er niet bij op kon. Ben je benieuwd naar mijn wishlist voor kerstmis? Lees dan zeker verder.

 

Nyx cosmetics ‘lippie countdown’ adventskalender 2017 €58,27

Deze adventskalender hebben jullie waarschijnlijk al tal van keer voorbij zien komen. Ik heb zelf nog nooit een beauty adventskalender gehad, en toen ik deze zag was ik meteen verliefd. Het gaat er eigenlijk om dat je 24 verschillende mini lipstick/lipgloss’s krijgt en deze kan uittesten. En je kan altijd een full size kopen van je favoriete kleur. Ik als lipstick obssesed ben hier natuurlijk heel benieuwd naar. Nu maar hopen dat ik deze nog in de Nyx winkel in Antwerpen kan vinden. Deze adventskalender kost net geen €60, wat ik persoonlijk behoorlijk vind meevallen in vergelijking met andere beauty adventskalenders.

 

Loooqs waterfles met infuser €13,09

Deze waterfles is meer een voorbeeld, je kan deze ondertussen overal vinden denk ik. Ik heb een waterfles met infuser gehad van de Hema, maar deze is helaas gebarsten. Ik ben enorm tevreden over dit soort waterfles, aangezien ik een grote fan ben van water met citroen. En zeker nu ik een abonnement heb voor de fitness, heb ik wel een goede waterfles nodig.

Ik heb geen zin – Annemerel De Jongh €17,50

Ik volg dagelijks al Annemerel’s vlogs en ben zoals de meesten benieuwd geworden naar haar boek. Aangezien het boek in België iets minder goed verkrijgbaar is, moet je het boek kopen via bol.com. Ik ben zelf geen hardloopster, maar nu ik aan het begin van mijn sportavontuur ben gekomen kan ik alle motivatie die ik vind wel gebruiken. Ik ben ook wel benieuwd naar Annemerel’s eerste boek, maar eerst zou ik dit boek willen lezen.

#Girlboss – Sophia Amoruso €8,99

Dit boek staat al heel lang op mijn verlanglijstje en eigenlijk weet ik niet waarom ik het nog niet heb gekocht. Waarschijnlijk omdat ik nog maar net ben begonnen met motivatieboeken te lezen. Maar na het boek From Blog To Brand, waar ik ook een review over heb geschreven, ben ik nog meer geïnteresseerd in dit soort boeken. Bovendien is het boek totaal niet duur en veel mensen zijn enthousiast over dit boek.

Naast deze vier items, staan er nog een heleboel boeken op mijn verlanglijstje. Maar ik denk dat dit de items zijn die ik het liefst zou willen hebben.

Hopelijk vonden jullie het leuk om mijn christmas wishlist te zien en tot maandag!

Wat staat er allemaal op jouw verlanglijstje voor kerstmis?

Volg:
Share:

2 Reacties

  1. 26 november 2017 / 15:34

    Het liefst wil ik een goed statief hebben! Ik heb hier alleen nul verstand van dus ik stel het kopen hiervan steeds uit, terwijl ik het wel fijn zou vinden om er eentje te hebben.

    Verder lijkt me zo’n adventskalender ook heel leuk om te hebben 🙂
    Mevrouw Marloes onlangs geplaatst…Mijn verlanglijstje van mokkenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
New in : Gigi Hadid x Maybelline

Hi, Ja hoor, je ziet het goed vandaag ga ik nog eens een beauty artikel schrijven! Vandaag wil ik het...

Close