Moschino Pink Fresh couture – Review

Hi,

Zo’n drie jaar geleden heb ik voor het eerst kennisgemaakt met de parfums van Moschino. In 2016 kocht ik de toen populaire Moschino Fresh Couture Eau de toilette, het review hiervan kan je hier lezen. Toen kwam Moschino voor het eerst met een parfum in de vorm van een schoonmaakflesje op de markt. In het begin was het denk ik voor iedereen onduidelijk wat ze hiermee bedoelden. Door de jaren heen is het denk ik wel duidelijk geworden, dat de dop er af gaat en er een spuitflacon onder verstopt zit. Vorig jaar, in 2017 bracht Moschino het zusje van de originele Fresh Couture Eau de toilette uit, namelijk Moschino Pink Fresh Couture Eau de toilette. En vandaag vertel ik jullie graag wat meer over deze geur in mijn review.

Als je benieuwd bent naar mijn mening over dit parfum, lees dan zeker verder.

Op de achterkant van de flacon kan je lezen waarvoor deze geur volgens Moschino geschikt is. Moschino vindt deze geur perfect om te dragen naar je werk, een date, een formeel event en nog veel meer. Mocht je net zoals ik beide geuren hebben, dan herken je meteen de basis geur van de originele Fresh Couture in deze eau de toilette. Maar dan net met een frisse, bloemige twist.

Top geurnoten : roze grapefruit, zwarte bes & lelietje van Dalen

Hart geurnoten : roos, granaatappel & roze hyacint

Basis geurnoten : muskus, ambroxan & ceder

Deze geur bevat een heleboel hoofdakkoorden die de typische Moschino Fresh Couture een kleine twist geven.

Hoofdakkoorden :

– roos

– houtachtig

– fruitig

– citrusvruchten

– fris kruidig

– bloemig

Voor mij staat deze geur centraal met de zomer en warmte. Dit heeft waarschijnlijk voor een groot deel te maken met het feit dat ik deze geur in Spanje heb gekocht. En aangezien ik deze geur voor al mijn examens in juni heb opgedaan, brengt deze geur voor mij ook minder aangename momenten mee.

Ik zou deze geur omschrijven als een bloemige, roze geur die ook tijdens de zomermaanden goed blijft zitten. Voor sommigen is deze geur misschien iets te zwaar, maar voor mij is deze fris genoeg. Ik vind persoonlijk dat je de citrusgeuren toch nog een beetje ruikt in deze eau de toilette. Zoals je hierboven kan zien, zit de echte spuitflacon dus verstopt onder de grote ‘neppe’ spuitdop.

Ik vind deze flacon met een roze eau de toilette erin, meteen een stuk leuker dan de blauwe variant. Dit flesje staat meteen te pronken op je toilettafel of in je kast. Het thema van deze geur is overduidelijk roze, wat er natuurlijk voor zorgt dat dit een typische vrouwengeur is.

Je kan Moschino Pink Fresh Couture eau de toilette kopen via Douglas voor €36,67 (30ml), €55,03 (50ml) of €73,40 (100ml). Aangezien deze geur ondertussen al bijna een jaartje oud is, kan je deze vaak met een korting kopen.


Zo, dat was het alweer voor mijn review van de Moschino Pink Fresh Couture eau de toilette. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mijn review te lezen. En mocht je nou eens van een bepaald product een review willen zien, dan hoor ik het graag.

Was jij al bekend met de Moschino geuren?

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

7 Reacties

 1. 26 maart 2018 / 18:12

  ik ben altijd al heel nieuwsgierig naar deze geweest en zijn voorgangers en ga nu toch echt even een douglas of ici paris in morgen!!

 2. 27 maart 2018 / 14:00

  Ik heb zelf de originele geur omdat ik de geur lekker fris vind maar ook omdat ik dol ben op gekke, mooie of opvallende flacons! Ik hoopte ook dat het parfum met de grote verstuiver zou werken! XD Deze roze variant staat op mijn wishlist maar ook de Gold editie spreekt me eigenlijk het meest aan!
  Julie onlangs geplaatst…Julie | Let’s Talk Movies #13My Profile

 3. 28 maart 2018 / 13:47

  Klinkt als een heerlijke geur! Het roze flesje trekt mij ook meer aan dan het blauwe. De blauwe vind ik er al helemaal als een schoonmaakflesje uitzien en dat trekt mij eigenlijk niet zo aan. X
  Vanessa onlangs geplaatst…5 tips voor een lekker paasontbijtMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
5 Musthave zonnebrillen

Hi, Met de lente in zicht, leek het mij wel leuk om mijn 5 musthave zonnebrillen voor komend seizoen met...

Close