Moschino Gold Fresh Couture parfum

Hi,

Wie mijn blog al een tijdje volgt, weet dat ik zowel over de Moschino Fresh Couture als Moschino Pink Fresh Couture eau de toilette een artikel heb geschreven. Ondertussen is er al weer een nieuwe editie uitgekomen, namelijk de Moschino Gold Fresh Couture parfum. Ik moet zeggen dat ik verrast was toen ik deze geur voor het eerst rook, want de Gold variant is totaal niet te vergelijken met de andere twee. Dit heeft waarschijnlijk ook iets te maken met het feit dat dit een parfum is in vergelijking met een eau de toilette, en altijd iets zwaarder van geur zal zijn.

Als je benieuwd bent naar de nieuwste Moschino Gold Fresh Couture, lees dan zeker verder.

Zoals bij alle Fresh Couture geuren van Moschino, kan je op de achterkant van de flacon zien voor welke gelegenheid de geur geschikt is, volgens Moschino. Moschino vindt dat deze parfum geschikt is om te dragen naar een date, formeel event & nog veel meer. Voor wie een andere Moschino Fresh Couture geur heeft, zal meteen merken dat de Gold variant een heel andere geur heeft.

Top geurnoten : pompelmoes, manderijn, peer, witte perzik, mango & rabarberblad

Hart geurnoten : jasmijn, lelietje van dalen & orchidee

Basis geurnoten : patchouli, akigalahout, sandelhout, vanille & musk

Zoals je merkt aan de geurnoten, zou deze geur heel fruitig en een beetje bloemig zijn. Nu moet ik eerlijk zeggen dat ik niet meteen de fruitige kant ruik. Wel vind ik de geur bloemig & zoet.

Hoofdakkoorden :

– fruitig

– zoet

– vanille

– zuur

– citrus

Aangezien deze geur een parfum is en geen eau de toilette, blijft de geur veel langer hangen dan de andere Fresh Couture’s. Ik moet zeggen dat ik deze geur nog niet zo heel lang heb en dus ook nog niet heel veel heb gedragen. Mocht je vooral naar een bloemige & zoete geur op zoek zijn, dan zou ik deze Moschino Gold Fresh Couture zeker aanraden. De andere twee Moschino Fresh Couture’s zijn veel frisser en fruitiger.

Deze geur kan je volgens mij heel het jaar door dragen. Sommigen zouden deze geur misschien alleen met speciale gelegenheden dragen, omwille van de gouden flacon. Net zoals de twee andere Fresh Couture geuren, staat ook deze flacon meteen te pronken in je kast. Voor overdag in de zomer, zou ik deze geur niet meteen dragen, aangezien deze een beetje zwaar is voor overdag.

In vergelijking met de andere twee Fresh Couture geuren, heeft Moschino ons weer verrast. Deze flacon is helemaal in gold edition en dus niet alleen het etiket en de dop. Hierdoor voelt deze geur iets luxueuzer aan, in vergelijking met de andere twee geuren.

De Moschino Gold Fresh Couture parfum is verkrijgbaar in 30 ml voor €34,35, 50 ml voor €50,42 en 100 ml voor €67,25 bij Douglas. Momenteel kan je deze geur met een grote korting krijgen. Ik kies zelf altijd voor de 30 ml, omdat deze groot genoeg is om makkelijk mee te nemen en je deze ook nog redelijk lang kan gebruiken.


Zo, dat was het alweer voor vandaag. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om af en toe artikelen met parfums of eau de toilette’s op yaraloveshealthy te zien verschijnen.

Wat vind jij van deze Moschino Gold Fresh Couture parfum?

 

Volg jij mij al op InstagramFacebook & Bloglovin?

See you soon!

Volg:
Share:

3 Reacties

  1. 30 april 2018 / 22:39

    Wat een coole verpakking! Ik hou van Moschino, deze is echt wel het proberen waard denk ik

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Kruidvat Skin Science Daily Defense

Hi, Wie mijn verslag over het Kruidvat 'Klaar voor de lente' event heeft gelezen, weet misschien al dat Kruidvat met...

Close