Moschino Fresh Couture Eau de Toilette

moschino1     Hi,

Vandaag wil ik met jullie mijn nieuwste parfum aanwist delen. Namelijk Moschino Fresh Couture eau de toilette, ik had deze geur met zijn grappige flacon al een aantal keer voorbij zien komen bij verschillende bloggers. Maar ik had nooit gedacht dat deze parfum ook echt fresh zou zijn van geur. Tot ik deze donderdagnamiddag na een kort shopmiddagje heb getest bij de Ici Paris XL. Als je meer wilt weten, lees dan zeker verder.

Ik vond het alleen wel vervelend dat de flacon van 50 ml voor de verpakkingen stond en niet die van 30 ml die ik heb gekocht. Dat was redelijk misleidend maar, ik vond het al vreemd dat deze maar 30€ koste.

moschino2

Natuurlijk heb ik al een aantal foto’s genomen voor ik deze parfum uit de verpakking haalde. Want zeg nu zelf, deze verpakking alleen al is het waard volgens mij.

moschino3

moschino4

Dit is dus uiteindelijk de flacon. Zoals je kan zien heeft de flacon de vorm van een schoonmaakmiddel inclusief de spuitdop. Alleen moet je eerst deze dop eraf nemen voor je daadwerkelijk de parfum kan gebruiken. De flacon is wel van glas gemaakt, en dus ook breekbaar. Dus het is niet van plastic gemaakt zoals schoonmaakmiddelen. Ik vind dat Moschino zeer creatief is geweest met deze flacon want, zeg nu zelf wie wil zo’n flacon nu niet presenteren op een schap (of dienblad). Ook al is dit de kleinste versie, ik vind dat er toch redelijk veel in de flacon zit. Ik geloof wel dat je er een tijdje mee voortkomt. Zeker als je er zuinig mee bent. Ik moet wel zeggen dat de parfum groter oogt op de foto’s. Als deze op is zou ik zeker voor die van 50 ml gaan aangezien het zo’n heerlijk, frisse geur is.

moschino5

Moschino beschrijft zelf dat deze geur het beste gedragen kan worden op het werk, op een date, naar een formeel event en nog veel meer. De hoofdnoten zijn citrus, bloemen, zoet, fruitig en natuurlijk ook fris.

moschino6

Mocht je deze geur nu zelf ook willen kopen, dan kan je dit altijd doen in je dichtsbijzijnde parfumerie of gewoon online. De fles van 30 ml kost 29,95€ en de prijzen van de grotere flacons kan ik helaas nergens vinden. 🙁 Maar zodra ik deze heb gevonden, zal ik het jullie laten weten! Als je de enquête nog niet hebt ingevuld, kan je altijd hier klikken. Alvast bedankt!

Wat zijn jullie favoriete parfums?

See you soon!

liefsyara

Volg:
Share:

10 Reacties

 1. 9 april 2016 / 08:06

  Een heel grappig concept haha! Ik vind de flacon alleen niet mooi 😛

 2. 9 april 2016 / 09:26

  Hij is lekker he! Ik ben er ook weg van 🙂 Mocht je nog benieuwd zijn naar de prijzen, deze staan in de review op mijn blog.

 3. 9 april 2016 / 10:04

  Haha, wat een leuk ding! Lijkt me wel fijn.

 4. 9 april 2016 / 11:52

  De verpakking vind ik gewoon al te leuk!

 5. 9 april 2016 / 14:07

  Ik zag deze laatst al staan in de Ici Paris en ik begreep er niks van, ik dacht dat hij werkte als een echte schoonmaak spray, sprayen met het spray flacon dus. De geur was zeker heerlijk, lekker fris! Ik heb hem toch niet meegenomen, maar hij is alleen al leuk om te hebben om hoe hij eruit ziet.

 6. 11 april 2016 / 20:01

  Ik ben echt benieuwd naar dit geurtje! Heel creatief bedacht indd, wat een meevaller qua prijs btw :0

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Read previous post:
Update : Wat is jouw mening? + nieuw blogschema

Hi, Dit is even een post tussendoor want ik heb vanaf vandaag een nieuw blogschema gemaakt. Waaraan ik mij hopelijk...

Close